Ege, yine yeniden şampiyon

Ege Keten, Kahramanmaraş’ta Genç Erkekler kategorisinde birinci olarak Şampiyon oldu.

17.02.2021
1.724
A+
A-

Kahramanmaraş’ta, “İstiklalin 101. Yılı” etkinlikleri kapsamında “12 Şubat Kurtuluş ve 3. Fahri Gemci’yi Anma Trap Kupası” yarışmalarında Yıldız Erkekler Türkiye Rekoru sahibi Şampiyon hemşerimiz Vekil Ege Keten, Genç Erkekler kategorisinde yine yeniden Birinci olarak Şampiyon oldu.

Kırşehir ilimiz adına yarışamayan Şampiyonumuz Ege, Konya Bölgesinden Huğlu Spor Kulübü adına katıldığı Kahramanmaraş 12 Şubat Kurtuluş ve 3. Fahri Gemci’yi Anma Trap Kupasında ilk yarıştığı Genç Erkekler kategorisinde 1’inciliği elde etti.

Türkiye Atıcılık ve Avcılık Federasyonu ile Kahramanmaraş Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü iş birliğiyle Büyükşehir Belediyesi Atıcılık Poligonu’nda 12-13-14 Şubat 2021 tarihlerinde gerçekleştirilen turnuvaya Azerbaycan’ın yanı sıra 20 ilden yaklaşık 150 sporcu katıldı.

Kaman Ak Haber Gazetesi olarak, başarıları ile gurur duyduğumuz 3 Türkiye Rekoru ve 26 madalya sahibi hemşerimiz Vekil Ege Keten’e başarılarının devamını diliyor, bu başarıda büyük emek ve fedakârlıkları bulunan babası Turgay Keten’i de tebrik ediyoruz. / Pınar AKTÜRK

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR  Kaman Ceviz Spor, Yedigül Spor’u yedi
YORUMLAR

Bir Cevap Yazın

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.