Emre Demirci’den Teşekkür Mesajı

Kaman İl Genel Meclisi Üyesi Emre Demirci, yaptığı basın açıklaması ile teşekkür etti.

15.05.2019
640
A+
A-

Kaman’da 31 Mart Mahalli İdareler Seçimleri’nde Ak Parti’den İl Genel Meclisi Üyeliğine seçilen işadamı Emre Demirci, Kırşehir İl Genel Meclisi Üyeliğine seçilmesi nedeni ile bir basın açıklaması yaparak vatandaşlara ve partililerine teşekkür etti.

Demirci açıklamasında; “Kaman merkez ve köylerinde yaşayan saygı değer hemşerilerimizin destekleri ile İl Genel Meclis Üyeliğine getirildim. Kendim ve şahsım adına vatandaşlarımıza ve partimize teşekkür ederim. Daima dostluk ve barış içinde bir yarış olmasını ve Kaman’ın hak ettiği modern bir geleceğe kavuşmasını amaç edinerek, 10 Bin civarında il genelinde aldığımız rekor oyun sorumluluğunu her daim taşıyacağım. 5 yıllık görev sürem içerisinde ilimizle birlikte Kaman merkez ve köylerindeki hemşerilerimize İl Özel İdaresinden talep ve beklentilerini de dikkate alarak siyasi parti gözetmeksizin Kaman’a hizmet için elimden gelen gayreti göstereceğimi ve gece gündüz çalışacağımı taahhüt ediyorum.

ALLAH HERKESTEN RAZI OLSUN

Bundan sonra artık hizmet yarışı vardır. Seçim süreci boyunca katkı sağlamak adına fikir ve düşüncelerinizi bizlerden esirgemeyen, her türlü desteği veren Kaman Ak Parti İlçe Başkanlığına, teşkilat yönetici ve üyelerine, Sivil Toplum Teşkilatlarımıza ve oylarıyla bizi hizmet yarışına katan kadirşinas Kaman halkına şükranlarımı sunuyorum,” dedi.

ÇALIŞMALARA BAŞLADIK

İl Özel İdaresindeki görevlendirmelerin ardından Daimi İl Genel Meclis Üyeliğine seçilen Emre Demirci, vatandaşlardan ve köy muhtarlarından topladığı talep ve istekler için bir program dâhilinde çalışmaya başladığını söylediği açıklamasında; “İl Özel İdaremiz çalışma programı kapsamında köy içi yollarımızın kumlanma çalışmaları devam etmekte. İhtiyacı olan köylerimiz içinde kolektör yatırımlarımız devam edecektir.

Köylerimize hizmet ulaştıra bilmek adına İlçe Özel İdaremize yeni bir çöp kamyonu ilave ettik. Önümüzdeki zamanlarda araç ve gereçlerimizi daha da güçlendireceğiz.

Öte yandan, köylerimizde ticaretin daha da canlanması için Damızlık birliğimiz ile istişare içerisinde çalışarak ihtiyaç olan yerlere süt tankları kurmaya ve sayılarını artırmaya devam edeceğiz.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR  MHP Yönetimi Kaman’da toplandı

Bu vesile ile tüm Kamanlı hemşerilerimizin Mübarek Ramazan aylarını tebrik eder, yaptıkları ibadetlerin ve tuttukları oruçlarının kabul olmasını dilerim,” dedi. / Muzaffer AKTÜRK

YORUMLAR

Bir Cevap Yazın

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.