Erdoğan Başkan Kurancılının kaderini değiştirmeye talip

Kaman’ın elinde tektaş pırlanta gibi kalan Kurancılı Kasabamızın mevcut Belediye Başkanı Erdoğan Tekeli, “Yaptıklarım yapacaklarımın teminatıdır” diyerek kasaba halkından ikinci dönem için yeniden yetki istiyor.

12.02.2019
503
A+
A-

Kaman’ın elinde tektaş pırlanta gibi kalan Kurancılı Kasabamızın mevcut Belediye Başkanı Erdoğan Tekeli, “Yaptıklarım yapacaklarımın teminatıdır” diyerek kasaba halkından ikinci dönem için yeniden yetki istiyor.

2014 yılından bu yana gerçekleştirdiği projeler ve sosyal faaliyetlerle Kurancılı halkının gönlünde farklı bir yer edindiği görülen Erdoğan Tekeli, partisi MHP’nin de yeniden aday göstermesiyle 31 Mart Mahalli İdareler Seçimlerinde yeniden Kurancılı halkından destek istiyor.

2014 seçimlerinde Kurancılı Belediyesini devraldıktan sonra yaptıkları çalışmalar konusunda gazetemize açıklamalarda bulunan Erdoğan Tekeli, “Belediye Başkanı olduğumuz tarihten bugüne kadar elimizden geldiği kadar, gücümüzün yettiği kadar, imkânlarımız dâhilin de kasabamıza gece gündüz demeden hizmet vermek için mücadele ettik. Bu anlamda altyapı, atık su arıtma tesisi, hatıra ormanları, belediye garajımızın güçlendirilmesi ve araçlarımızın yenilenmesi, kasabamızın su sıkıntısının giderilmesi için yeni su kaynağı çıkarılması, kilit parke yapımları, anayolların asfaltlanması, belediye binası ve sosyal tesisimizin yenilenmesi gibi büyük yatırımlar yaptık.

Ayrıca, sosyal belediyecilik kapsamında kasabamızdaki okulun temizlik ve kırtasiye ihtiyaçlarının yanı sıra öğrencilerimizi ücretsiz servis ve burslarla destekledik. Halkımız için asker geceleri düzenledik. Kur’an kursumuzda eğitimi alan bayanlarımızın manevi ziyaretlere gitmeleri için destek verdik. Velhasıl, üretken belediyecilik anlamında gereken bütün şartları elimizden geldiği kadar yapmaya çalıştık. Başarılı olduğumuz düşünüyoruz ve geldiğimiz noktada büyük bir yol kat ettiğimizi düşünüyorum,” dedi.

“KURANCILI İÇİN PROJELERİMİZ VAR”

2019 Mahalli İdareler Seçimlerinde tekrar kasaba halkının oyuna talip olduğunu söyleyen Başkan Tekeli; “Halkımız bizi tekrar belediye başkanı görmek isterse kasabamız için düşündüğümüz büyük projemizi hayata geçirmek için çalışacağım. Bu zamana kadar yaptığım ve halkımız tarafından destek gören çalışmalarımızın yanı sıra Kasabamıza Doğalgaz getirmeyi ve içme suyu altyapısını komple yenilemeyi planlıyoruz. Enerji Üst Kurulu ile yaptığımız yazışmalar ile Kasabamıza en geç 2021-2022 yıllarında doğalgaza kavuşturacağız. Kurancılıyı İç Anadolu’nun parlayan bir yıldızı, örnek bir kasaba ve yaşanılabilir bir yer yapmak için yola çıktık ve bu yolda devam edeceğiz. Bunun içinde desteklerinize talibim,” dedi. / İbrahim AKTÜRK

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR  Belediye’den depremzedelere su desteği
YORUMLAR

Bir Cevap Yazın

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.