Erkan Talas, aday adaylığını açıkladı

Kamanlı iş insanı Erkan Talas, Ak Parti’den Kırşehir Milletvekili Aday Adayı olduğunu açıkladı.

15.03.2023
1.198
A+
A-

Kamanlı İş İnsanı ve 35 yıllık devlet tecrübesin sahip hemşerimiz Erkan Talas, 14 Mayıs 2023 seçimlerinde Ak Parti’den Kırşehir Milletvekili Aday Adayı olduğunu açıkladı.

Erkan Talas, siyasal kültürün gönül siyaseti üzerinde şekillenmesi için, başta Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan olmak üzere Cumhur İttifakı’nın yanında olduğunu belirtti.

Ak Parti Kırşehir Milletvekili Aday Adayı Erkan Talas, açıklamasında; “Teşkilatın bir neferi olarak, Türkiye yüzyılı için var gücümüzle çalışmaya devam edeceğiz. 14 Mayıs seçimlerinde aziz milletimizin bize duyduğu güvene ve desteğine layık olmak için, bilgi ve tecrübelerim ile teşkilatımızın emrindeyim.

Ahi Evran-ı Veli’nin, Cacabey’in, Gül Şehri’nin, Yunus Emre’nin, Muharrem ve Neşet Ertaş’ın şehri olan Kırşehir, bizim de hayatımızın, yaşam noktamızın merkezidir. Kırşehir’i kalkındırmak, yeni yatırımlarla tanıştırmak, bunu yaparken de şehrin kültürel yapısına dokunmamak birinci hedefimizdir. Şundan eminim ki; üretim, ekonomik kalkınma ve sosyal refah alanında Kırşehir’imizi çok güzel günler beklemektedir.

Kırşehir’e ve ülkeme faydalı olabilmek için Dünya lideri Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan önderliğinde Kırşehir milletvekili olarak sizlere hizmet etmek istiyorum. Nasip olur milletvekili olursam, ulaşılabilir olacağıma, şehrimden ayrılmadan vatandaşımızın sıkıntılarına çözüm bulmak için elimden geleni yapacağıma söz veriyorum.

Ülkemizin içinden geçtiği bu zor ve çetin günlerde, Türkiye’yi yeniden ayağa kaldıracak güç ve iradeyle, milletin sevgisini kazanmış, milletin de kendisini sevdiği Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’dan başkasının da Cumhurbaşkanı olamayacağını bir kere daha hatırlatmak istiyorum,” sözlerine yer verdi.

ERKAN TALAS KİMDİR?

1966 Kaman doğumlu. İlk, orta ve lise öğrenimini Kaman’da tamamladı. 1983-1987 yılında İstanbul Yıldız Üniversitesi, Mimarlık Fakültesinden mezun oldu. Ayrıca, Anadolu Üniversitesi Açıköğretim Fakültesi İşletme Bölümünü okumakta.

1988 yılında Mamak Belediyesinde Kontrol Mühendisi olarak işe başladı. ODTÜ’de Şehir ve Bölge Planlamacısı olarak Yüksek Lisans yaptı. 1999-2011 yılları arasında Mamak Belediyesi İmar Müdürü, Başkan Danışmanı ve koordinatör olarak görev aldı. 2011-2023 yılları arasında Elmadağ Belediyesi Teknik Başkan Yardımcısı ve İmar Müdürü olarak çalıştı.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR  Kaman Belediyesinin 11 personeli ve 5 aracı deprem bölgesinde

Erkan Talas, evli ve 1’i kız, 1’i erkek olmak üzere 2 çocuk babasıdır. İyi derecede İngilizce bilmektedir. / İbrahim AKTÜRK

YORUMLAR

Bir Cevap Yazın

  1. ömer dedi ki:

    hayırlı olsun