Eylül Ayı Meclis Toplantısı

Doğalgaz abonelikleri tamamlanan cadde ve sokaklar daha hızlı asfaltlanacak…

07.09.2022
612
A+
A-

Doğalgaz abonelikleri tamamlanan cadde ve sokaklar daha hızlı asfaltlanacak…

Kaman Belediyesi Eylül Ayı Meclis toplantısı, 1 Eylül 2022 Perşembe günü saat 16.00’da Belediye Meclis Salonunda gerçekleştirildi.

Belediye Başkanı Necati Çolak başkanlığında, kâtip üyeliğini Meclis Üyeleri Musa Güzel ve Üçler Güzel’in yaptığı Eylül ayı Olağan Meclis Toplantısında tek gündem maddesi görüşüldü.

Plan Tadilatı başlıklı gündem maddesinde, Çarşı TOKİ’de kentsel dönüşümü tamamlanamayan hak sahiplerin talebi görüşüldü. İmar ve Şehircilik Müdürü Mehmet Eraslan’ın verdiği bilgilerden sonra teklif karara bağlandı. Buna göre, Kentsel dönüşüm ve gelişim projesinde hak sahipleri ile uzlaşma sağlanmaması halinde mevcut imar planının ilgili parseller üzerindeki yapılaşma şartları geçerlidir plan notundan çıkarılma çalışması başlatıldı.

Daha sonra Başkan Necati Çolak’ın isteği ile Fen İşler Müdür Vekili Mustafa Uğurlu tarafından Belediye Meclis Üyelerine, belediye tarafından başlatılan asfaltlama çalışmaları hakkında detaylı sunum yapıldı. Sunumda, su ve kanalizasyon çalışmaları tamamlanan cadde ve sokaklarda devam eden çalışmaların Kırgaz ile organize hareket edilerek alt yapısı tamamlanan bölgelerde devam edeceği vurgulandı. Özellikle, doğalgaz çalışması devam eden cadde ve sokaklardaki halkın bir an önce doğalgaz aboneliklerini tamamlamaları ve caddelerindeki asfalt çalışmalarının hızlandırılmasına katkı sağlamaları istendi. / İbrahim AKTÜRK

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR  Kurancılı’ya Çöp Toplama Kamyonu hibe edildi
YORUMLAR

Bir Cevap Yazın

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.