Gazeteci Kemal Vefat Etti

Kaya Matbaası ve Yeşil Kaman Gazetesi’nin kurucusu, eniştemiz (Halamızın eşi) Yeniköylü Kemal Seyitgazioğlu yaşamını yitirdi.

29.01.2020
728
A+
A-

Kaya Matbaası ve Yeşil Kaman Gazetesi’nin kurucusu, eniştemiz (Halamızın eşi) Yeniköylü Kemal Seyitgazioğlu yaşamını yitirdi.

Bir süredir sağlık sorunları yaşayan ve Ankara’da tedavi gördüğü hastanede 23 Ocak Perşembe akşamı yaşamını yitiren 89 yaşındaki Gazeteci Kemal Seyitgazioğlu’nun cenazesi 24 Ocak 2020 Cuma günü Çarşı Camii önünde kılınan kalabalık bir cenaze namazının ardından Cuma Mahallesi Mezarlığında toprağa verilerek son yolculuğuna uğurlandı.

Cenaze törenine, Kırşehir Milletvekili Mustafa Kendirli, Kaman Belediye Başkanı Necati Çolak, Mucur Belediye Başkanı Atılgan Yılmaz, İl Genel Meclisi Başkanı Hacı Ömer Seyfi, Ak Parti Kırşehir İl Başkanı Muzaffer Aslan, Ak Parti Kaman İlçe Başkanı Kamil Avşaroğlu, İl Genel Meclis Üyesi Emre Demirci, siyasiler, sivil toplum kuruluşu temsilcileri ve çok sayıda vatandaş katıldı. Taziyesi, Orta Mahalle Gölboğazı Caddesindeki evinde kabul edilmekte.

1971 yılında Kaya Matbaasını ve Yeşil Kaman Gazetesini kuran Kemal enişte, uzun yıllar arzuhalcilik mesleğini de icra ederken 2 dönemde Kaman Esnaf ve Sanatkârlar Odası Başkanlığını yapmıştı.

Kaman Ak Haber Gazetesi olarak, mesleğini ve gazetesini Ziraat Mühendisi olan oğlu Murat Seyitgazioğlu’na devrederek emekliye ayrılan 8 çocuk babası Kemal Seyitgazioğlu’na Allah’tan rahmet, ailesine başsağlığı dileriz. / Muzaffer AKTÜRK

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR  Büyük Kaman Depreminin 82. Yılı
YORUMLAR

Bir Cevap Yazın

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.