Gazeteciler Gününde nezaket ziyaretleri

21 Ekim Dünya Gazeteciler Günü dolayısıyla Gazetemiz Kaman Ak Haber’e nezaket ziyaretleri gerçekleştirildi.

27.10.2020
682
A+
A-

21 Ekim Dünya Gazeteciler Günü dolayısıyla Gazetemiz Kaman Ak Haber’e nezaket ziyaretleri gerçekleştirildi.

Osmanlı döneminde yayınlanan ilk özel gazete olan Tercümân-ı Ahvâl’ın 21 Ekim 1860 tarihinde yayına başlamasına istinaden her yıl 21 Ekim’de kutlanan Dünya Gazeteciler Günü dolayısıyla Kaman Belediye Başkanı Necati Çolak ve Belediye Meclis Üyesi Ümit Ayaz ile İl Genel Meclis Üyesi Emre Demirci günümüzü kutlamak amacıyla gazetemizi ziyaret ettiler.

Ayrı ayrı gerçekleştirilen ziyaretlerde Başkan Çolak ve Meclis Üyesi Demirci, basın mensuplarını görev yaptıkları yerlerde toplumun isteklerini, şikâyet ve taleplerini dile getiren çok önemli çalışanlar olarak tanımlarlarken içerisinde bulunduğumuz ekonomik zorluklarında farkında olduklarını dile getirdiler.

TEŞEKKÜR EDERİZ…

Ziyarette, Gazetemiz sahibi Muzaffer Aktürk’le Kaman’ımızın ve köylerimizin problemlerini ve eksiklerini konuşma ve değerlendirme fırsatı bulduk. Bu vesile ile yerel olarak zor şartlar ve kısıtlı imkânlar altında gazetecilik yapmaya çalışan bizleri unutmama nezaketinde bulunarak gazetemizi ziyaret eden ve sosyal medya üzerinden tebriklerini ileten okurlarımıza ve dostlarımıza ilgilerinden dolayı ayrı ayrı teşekkür etmeyi bir borç biliriz. / İbrahim AKTÜRK

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR  Kaman Cevizimiz Menşe adına sahip oldu
YORUMLAR

Bir Cevap Yazın

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.