Gecikmeli Meclis Toplantısı Yapıldı

2020 yılı Bütçesi Kesin Hesabının görüşülerek oy birliği ile kabul edildiği Meclis Toplantısında bazı cadde ve sokakların isimleri de değiştirildi.

26.05.2021
896
A+
A-

Her ayın ilk Perşembe günü yapılan Kaman Belediyesi Meclis Toplantısı, 19 günlük kapanma yasakları nedeniyle gecikmeli olarak 20 Mayıs Perşembe günü gerçekleştirildi.

Belediye Başkanı Necati Çolak’ın başkanlığında gerçekleştirilen Mayıs Ayı Olağan Meclis Toplantısında gündemdeki maddeler görüşülerek karara bağlandı.

Buna göre, 2 asıl 1 yedek üyeden oluşan Su ve Hizmet Birliğinin üye sayısı 1 asıl ve 1 yedek şeklinde düşürüldü. Asıl Üyeliğe Davut Uyan’ın, Yedek Üyeliğe ise Bilal Gökdemir’in devam etmesi yapılan açık oylamada oy birliği ile kabul edildi.

2020 yılı Bütçesi Kesin Hesabının görüşülerek oy birliği ile kabul edildiği Meclis Toplantısında bazı cadde ve sokakların isimleri de değiştirildi.

Oy birliği ile alınan kararlarla; Müderris Mahallesindeki Tarım Lisesinin güneyinde bulunan kadastro arsalarına imar uygulanması sonucu elde edilen ada, parsel ve yollara 701’den 709’a kadar sırasıyla Sokak isimleri verildi. Ayrıca, Hacıpınar Mahallesi Zirai Donatım 2’nci Caddenin adı Doç. Dr. Harun Özkan Caddesi, Sarıuşağı Mahallesi 208’inci Sokağın adı ise Yüksel Çakır Sokağı olarak değiştirildi.

2020 yılı bütçesi konulu haberimizi buraya tıklayarak okuyabilirsiniz: https://www.kamanakhaber.com/2020-butcesi-45-milyon-lira/

Belediye Meclisi Mayıs ayı toplantısı ek teklifle gelen İmar Planı değişikliği ile ilgili konuları da görüşerek karara bağladıktan sonra sona erdi. / Sultan AKTÜRK

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR  Kırşehir’in Yeni Valisi Hüdayar Mete Buhara oldu
YORUMLAR

Bir Cevap Yazın

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.