Gözde Nur Göktaş’tan bir altın daha

Milli Sporcumuz hemşerimiz Gözde Nur Göktaş, Konya’da gerçekleştirilen 5. İslami Dayanışma Oyunları’nda 65 kg Full Contact branşında altın madalyanın sahibi olarak ülkemizi ve bizleri gururlandırdı.

24.08.2022
935
A+
A-

Kamanlı olup ülke genelinde birçok şehirde değişik spor dallarında mücadele eden hemşerilerimiz göğsümüzü kabartmaya devam ediyorlar.

Avrupa üçüncülüğü, Dünya ikinciliği ve 2 kere Türkiye Şampiyonluğu bulunan Milli Sporcumuz hemşerimiz Gözde Nur Göktaş, Konya’da gerçekleştirilen 5. İslami Dayanışma Oyunları’nda 65 kg Full Contact branşında altın madalyanın sahibi olarak ülkemizi ve bizleri gururlandırdı.

Kaman İsahocalı Köyünden olup Ankara Gazi Üniversitesi Spor Bilimleri Fakültesi Antrenörlük Bölümü öğrencisi olan ve Milli Sporcu hemşerimiz Gözde Nur Göktaş, 20 Ağustos Cumartesi günü gerçekleştirilen final karşılaşmasında Özbekistanlı rakibini köşeye sıkıştırarak altın madalyan sahibi oldu. Sevincini Türk bayrağı açarak kutlayan Göktaş ile birlikte Selçuklu Belediyesi Spor Salonu’nda düzenlenen müsabakalarda milli sporcularımız 13 altın, 4 gümüş, 1 bronz olmak üzere 18 madalya topladılar. / Pınar AKTÜRK

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR  Cevizspor 7 gollük şov ile liderliğini devam ettirdi
YORUMLAR

Bir Cevap Yazın

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.