Gururumuz Ege Keten’den Türkiye rekoru

Kaman’ın gururu Trap Sporcusu Ege Keten, Yıldız Erkeklerde Türkiye Rekoru kırarak Şampiyon oldu.

26.08.2020
1.192
A+
A-

Kaman’ın gururu, Savcılı Büyükoba Köyümüzden Turgay Keten’in oğlu Trap Sporcusu Ege Keten, Yıldız Erkeklerde Türkiye Rekoru kırarak yine Şampiyon oldu.

Yaşından çok madalyaya sahip sporcumuz Ege Keten, Trap Atıcılığı dalında Türkiye Şampiyonluğu ile birçok derecesi ve Türkiye rekoru sahibi olarak serbest katıldığı birçok yarışmada gelecek vaat ettiğini kanıtlamasının ardından Kırşehir Belediyespor Kulübü tarafından sahiplenilmiş ve ilimizin ilk resmi Trap Sporcusu unvanını almıştı.

Daha sonra sponsorluk sözleşmesi yenilenmeyen Ege Keten’e sahip çıkılması konusunda Kaman’daki sivil toplum kuruluşları ve vatandaşlar destek çıksa da bir gelişme kaydedilemedi ve Huğlu Av Tüfekleri Kooperatifi ile sponsorluk anlaşması yapmıştı.

TÜRKİYE REKORU KIRDI

21-23 Ağustos 2020 tarihlerinde Konya’da düzenlenen Zafer Kupası’nda Yıldız Erkekler kategorisinde 104 puan ile Türkiye Rekoru kırarak Trap atışlarında şampiyon olan hemşerimiz Ege Keten, madalyasını almak için birincilik kürsüsüne Konya Bölgesi Sporcusu olarak anons edildi.

Kaman Ak Haber Gazetesi olarak, her ne kadar elinde olmayan sebeplerle ilimiz Kırşehir’in adını söyletemeyen gururumuz Ege’mize başarılarının devamını diliyoruz. / Muzaffer AKTÜRK

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR  Ege artık milli sporcu
YORUMLAR

Bir Cevap Yazın

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.