Güzeller Mobilya açıldı

Kaman’da yeni bir mobilya ve ev dekorasyon mağazası hizmete girdi.

23.06.2021
1.486
A+
A-

Kaman’da yeni bir mobilya ve ev dekorasyon mağazası hizmete girdi.

Kamanlı hemşerilerimiz Erdem Durmuş ile Güven Tekin’in tarafından Kaman Kaymakamlığı karşısındaki Bulut İnşaat Prens Mikasa Apartmanı altına kurulan mobilya mağazasının açılışı 19 Haziran Cumartesi günü saat 13.00’de kalabalık bir katılımla gerçekleştirildi.

Koronavirüs önlemleri altında gerçekleştirilen açılışın kurdelesi İmam Hatip Fikret Güzel’in duasının ardından Belediye Başkanı Necati Çolak ile Türk Metal Sendikası Ankara 3 Nolu Şube Başkanı Nihat Zengin tarafından kesildi. Açılışa İl Genel Meclis Üyesi Emre Demirci ile Ziraat Odası Başkanı Çetin Gökalp’in yanı sıra çok sayıda davetli ile MAN Türkiye Üretim Koordinatörü ve İşletmeci Erdem Durmuş’un kardeşi olan Kamanlı hemşerimiz Mücahit Güzel ile birlikte MAN Türkiye Kalite Müdürü Emre Ürkmez ile Birim Yöneticileri Ömer Şahin, Orhan Evli, Cemil Yıldırım ve Osman Uçan katıldı.

Açılışın ardından mobilya mağazasını gezen Başkan Çolak ve davetliler işletmecilere başarı ve bol kazanç dileklerinde bulundular.

A’dan Z’ye her türlü mobilya çeşitleri bulunduğunu ifade eden Güzeller Mobilya’nın sahipleri Erdem Güzel ve Güven Tekin, yaptıkları açıklamada; “Açılışa özel hazırladığımız kampanyamız 30 Haziran 2021 tarihine kadar devam edecek olup hemşerilerimizin mağazamıza uğrayarak kampanya kapsamında seçili ürünlerden yüzde 20’ye kadar indirimlerden yararlanmalarını bekliyoruz. Amacımız Kaman halkını kaliteli ve ucuz ürünlerle tanıştırmak. Kaman’da mobilya sektörüne yeni bir hizmet anlayışı getirdiğimize inanıyoruz. Kaliteli ürünü uygun fiyatlarla halkımıza sunuyoruz,” dediler. / İbrahim AKTÜRK

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR  KÖYDES ve SYDV Üyeleri Seçildi
YORUMLAR

Bir Cevap Yazın

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.