Hakan Karakuş’un klibi yayınlandı

Kaman ilçemize bağlı Hamit Köyünden Sanatçı hemşerimiz Hakan Karakuş’un seslendirdiği “Şu Dağlar Kömürdendir” adlı parça için Abay Müzik tarafından video klip çekildi.

27.04.2022
1.182
A+
A-

Kaman ilçemize bağlı Hamit Köyünden Sanatçı hemşerimiz Hakan Karakuş’un seslendirdiği “Şu Dağlar Kömürdendir” adlı parça için Abay Müzik tarafından video klip çekildi.

Çekimleri Hamit Köyümüzde gerçekleştirilen klibin başında Sanatçımız Hakan Karakuş’ın babası Mikad Karakuş tarafından sözleri kendisine ait olan “Geldim Geleli” adlı şiir kendi sesinden yankılanırken, cover olarak seslendirilen anonim parça ise büyük beğeni topladı.

Kaman’da cafe işletmeciliği de yapan Sanatçı Hakan Karakuş, yeni klip çalışması hakkında sosyal medyadan yaptığı açıklamasında; “Uzun zamandır çalıştığımız anonim bir türkü olan Şu Dağlar Kömürdendir isimli türküyü Babam Mikdat Karakuşa ait olan bir şiir ile cover yapıp siz dinleyicilerimizin beğenilerine sunduk. Neticede babamım
Oğluyum ona bir nebze bile benzedimse ne mutlu bana ömrü uzun olsun. Emeği geçen tüm dostlarıma beğenip paylaşan siz değerli dinleyicilere çok teşekkür ederim,” sözlerine yer verdi.

Biz de Kaman Ak Haber Gazetesi olarak her başarılı hemşerimizin yanında yer alarak destek olmak için bu çalışmayı sizlerle paylaşıyoruz. Lütfen youtube platformundan parçayı beğenip paylaşarak hemşerimiz Hakan Karakuş’a desteğini esirgemeyiniz.

@abay_produksiyon YouTube kanalından ulaşabileceğiniz bu klibi www.kamanakhaber.com sayfamızdan da beğenip paylaşabilirsiniz. İyi seyirler. / Pınar AKTÜRK

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR  Ömerhacılılı gurbetçilerden örnek davranış
YORUMLAR

Bir Cevap Yazın

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.