Haşmet Müdür Sivas’a atandı

Denizbank Kaman Şubesi Kurucu Müdürü Haşmet Yüceer, 5 yıldır görev yaptığı Kaman’dan Sivas’a Denizbank Merkez Şube Müdürü olarak atandı.

04.11.2020
1.158
A+
A-

Denizbank Kaman Şubesi Kurucu Müdürü Haşmet Yüceer, 5 yıldır görev yaptığı Kaman’dan Sivas’a Denizbank Merkez Şube Müdürü olarak atandı.

11 Kasım 2015 Çarşamba tarihinde hizmete giren Denizbank Kaman Şubesi’ni kurarak Şube Müdürü olarak ilçemizde çalışmaya başlayan ve çiftçilerimiz başta olmak üzere esnaf ve tüccarlarımızla yakın diyalog içerisinde başarılı bir çalışma yürüten, herkesim tarafından sevilen bir kişi olan Haşmet Yüceer, atama kararının duyurulması üzerine Gazetemize yaptığı nezaket ziyaretinde tüm dostlarına ve müşterilerine veda etti. Gazetemiz sahibi Muzaffer Aktürk’e açıklamalarda bulunan Müdür Yüceer, “5 yılı aşkın süre severek görev yaptığım ceviz diyarı Kırşehir’in güzel ilçesi Kaman’dan, Sivas Merkez Şube Müdürü olarak atanarak ilçemizden ayrılıyorum. Geride güzel dostluklar, güzel anılar bırakarak gidiyorum. Yaşamımız boyunca ilk müdürlük görev yerim Kaman ilçesini hiçbir zaman unutmayacağım. Görev süresi boyunca Kamanlı hemşerilerimin hep yakın ilgisini, sevgisini ve saygısını gördüm. Halka hizmet, hakka hizmettir şiarıyla hep müşterilerimizle bir arada olmaya, sevinçlerine ortak olmaya, dertlerine çare bulmaya çalıştım. Düğünlerde beraber eğlendik, cenazelerde beraber üzüldük. Yaptığım tüm hizmetlerde sıcak ve güler yüzümü göstermeye, ötekileştirmemeye çalışarak, her zaman kapımı ve gönlümü herkese açık tuttum. Başta görev sürem boyunca uyum ile çalışmamızdan dolayı tüm çalışma arkadaşlarıma, Kamanlı hemşerilerime sonsuz şükranlarımı sunuyorum. Kıymetli Kamanlı hemşerilerim artık Sivas ilinde bir kardeşiniz, bir ağabeyiniz, bir evladınız var, unutmayın. Yolunuz düşerse her zaman beklerim. Allaha emanet olun,” dedi. / Sultan AKTÜRK

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR  Vakıfbank’ta da korona vakası
YORUMLAR

Bir Cevap Yazın

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.