Hastanemizin büyük başarısı

Kaman Devlet Hastanesi, dijitalleşme sürecinde elde ettikleri başarı sonucu ülke genelindeki 80 kamu hastanesi arasında EMRAN Seviye 6 ödülünü almaya hak kazandı.

24.11.2021
1.028
A+
A-

Kaman Devlet Hastanemiz HIMSS EMRAM Seviye 6 Ödülünü almaya hak kazandı

Kaman Devlet Hastanesi, dijitalleşme sürecinde elde ettikleri başarı sonucu ülke genelindeki 80 kamu hastanesi arasında EMRAN Seviye 6 ödülünü almaya hak kazandı.

Dijital Hastane Değerlendirme çalışmaları kapsamında Kaman Devlet Hastanemize HIMSS Türkiye temsilcileri tarafından 15 Kasım 2021 tarihinde çevrimiçi bağlantı sağlanarak validasyon ölçümü yapılmış ve 2018 yılında güncellenen EMRAM Seviye 6 kriterlerini karşıladığını pratikte başarılı bir şekilde göstererek Seviye 6 hastanesi olarak tanınmaya hak kazanmıştı.

Bu kazandığı başarının ödülünü ise T.C. Sağlık Bakanlığı ve HIMSS işbirliği ile 17-19 Kasım tarihleri arasında 25 ülkeden Bin 500 kişinin katılımıyla Antalya Kremlin Palace Asteria düzenlenen ve 3 gün boyunca ulusal ve uluslararası alanda sektörel iş bağlantılarına sahne olan HİMSS Eurasia Sağlık Bilişimi ve Teknolojileri Konferansı ve Fuarında aldı.

İl Sağlık Müdürlüğü Başkan Yardımcısı Dr. Deniz Torun ile birlikte Kaman Devlet Hastanesi İdari ve Mali İşler Müdürü Şahin Altınparmak ve Kaman Devlet Hastanesi Müdür Yardımcısı Haydar Arslan’ın katıldıkları Konferans sonunda Kaman Devlet Hastanesinin hak ettiği EMRAM Seviye 6 ödülünü Sağlık Bakanı adına Bakan Yardımcıları Doç.Dr. Tolga Tolunay ve Dr. Şuayip Birinci’nin elinden aldılar.

Kaman Ak Haber Gazetesi olarak, bu büyük başarının devamının gelmesi temennisi ile tüm Kaman Devlet Hastanemizin tüm yönetici ve sağlık çalışanlarını tebrik ediyoruz. / Pınar AKTÜRK

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR  Hacı Adaylarımız kutsal topraklarda
YORUMLAR

Bir Cevap Yazın

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.