Haydar Bulduk emekliye ayrıldı

Alparslan İlkokulu Sınıf Öğretmeni Haydar Bulduk, 42 yıllık meslek hayatına emekliye ayrılarak son verdi.

23.06.2021
1.768
A+
A-

Alparslan İlkokulu Sınıf Öğretmeni Haydar Bulduk, 42 yıllık meslek hayatına emekliye ayrılarak son verdi.

Türk Eğitim-Sen üyesi olan Haydar öğretmenin emekliye ayrılmasının ardından Kaman Temsilciliği tarafından koronavirüs salgını önlemleri altında dar kapsamlı bir toplantı düzenlenerek plaket takdim edildi.

21 Haziran 2021 Pazartesi günü Sendika Üyeleri Nevzat Ayas ve Eyüp Bektaş’ın hazır bulunduğu plaket takdiminde konuşan Türk Eğitim-Sen Kaman Temsilcisi Özgür Ahat; “42 yıl süren görevi süresince gerek öğretmen olarak gerekse idareci olarak geleceğimizin teminatı çocuklarımızın eğitim ve öğretimlerini en iyi şekilde almalarını sağlayarak vatana, millete yararlı bireyler olmaları için göstermiş olduğu üstün gayret ve özverili çalışmalarından dolayı Sayın Haydar Bulduk öğretmenimizin emekliliğini kutluyorum. Türk Eğitim-Sen ailesi olarak sendikamıza vermiş olduğu destek ve hizmetlerinden dolayı teşekkür eder, emekliliğe ayrılan öğretmenimize bundan sonraki hayatında sağlık ve mutluluklar dilerim,” dedi.

1956 doğumlu öğretmen Haydar Bulduk, mesleğe ilk adımı 1979 yılında Sivas ili Suşehri ilçesi Yeşil Yayla Köyünde atarken, son görev yeri olan Alparslan İlkokulu’nda emekliye ayrıldı.

Hatırlanmak ve değer görmenin önemli bir duygu olduğunun altını çizen Emekli Öğretmen Haydar Bulduk ise törende yaptığı konuşmasında; “Vefa gösteren sendika başkanı Sayın Özgür Ahat ve Yönetim Kuruluna, Türk Eğitim Sen ailesine teşekkür ederim,” dedi. / Pınar AKTÜRK

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR  Kapatılan yolların durumu ne olacak?
YORUMLAR

Bir Cevap Yazın

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.