Haydi Kaman Aşıya

Kaman Be­le­di­ye­sinden İlçe Sağlık Müdürlüğü’nün aşı­ kampanyasına des­tek

16.06.2021
885
A+
A-

Kaman Be­le­di­ye­sinden İlçe Sağlık Müdürlüğü’nün aşı­ kampanyasına des­tek

40 yaş üstü vatandaşlarımız belediye önündeki aşı noktasında randevu almadan hızlıca aşı olabilecekler.

Koronavirüs salgını nedeniyle Sağlık Bakanlığı tarafından tüm ülke genelinde sürdürülen aşı uygulaması yaşının 40 yaş ve üzerindeki daha geniş bir kitleye yönelik olarak yaygınlaştırılması üzerine aşılama hızının artırılması için Kaman Belediyesi tarafından ilçe meydanına seyyar aşı noktası kuruldu.

Kaman İlçe Sağlık Müdürlüğü’nün talebine destek vermek ve pandeminin yayılımının en kısa sürede durdurulması için belediye olarak üzerilerine düşen sorumlulukları yerine getirmeye hazır olduklarını belirten Belediye Başkanı Necati Çolak, belediye binası önüne seyyar konteynır yerleştirdiklerini söyledi.

Seyyar konteynırda kovid19 aşılaması kapsamında 40 yaş üstü vatandaşların aşılamasının yapılacağını belirten Başkan Çolak, “Hemşerilerimiz randevu almadan belediye hizmet binamızın önüne kurulan aşı noktasında bugünden itibaren bir hafta süreyle aşıları yaptırabileceklerdir. Bu vesile ile tüm hemşerilerimizi içinde bulunduğumuz pandemi belasından bir an önce kurtulmak ve normal yaşama dönebilmek için aşılarını yaptırmaya davet ediyor, maske, mesafe ve temizlik kurallarını bir kez daha hatırlatmak istiyorum,” dedi.

Öte yandan,  vatandaşlar Alo 182 ve Merkezi Hekim Randevu Sistem (MHRS) uygulaması üzerinden randevu alarak hastaneler ve  aile hekimliklerinde aşılarını yaptırmaya devam edebilecekler. / Sultan AKTÜRK

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR  Kaman-Kırşehir yolunda çok yüksek trafik kazası riski var
YORUMLAR

Bir Cevap Yazın

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.