Haydi Kaman Şampiyonluk Turu Atmaya Hazır Ol!

Bu Saatten sonra Kaman’a şampiyonluk yakışır

04.02.2020
882
A+
A-

Kaman hükmen galip, Mucur beraberlikle yetindi

Kırşehir 1.Amatör Küme Futbol Ligin 5’inci haftasında Kırşehir deplasmanında Yeşil Özbağspor ile karşılaşmak için tüm hazırlıklarını tamamlayan takımımız Yeşil Kamanspor, rakibinin sahaya çıkmaması nedeniyle ter atmadan 3 puanı eve getirdi.

2 Şubat Pazar günü Bağbaşı Sahasında oynanacak olan maç için Yeşil Kamanspor’umuz ve hakemler sahaya çıkarken, rakip Yeşil Özbağspor müsabakaya çıkmadılar. Yeşil-Kırmızılı takım sahaya çıkmadığı için 3-0 hükmen mağlup sayıldı. Bu sonuçla birlikte takımımız Yeşil Kamanspor 12 puan ve maç fazlasıyla liderliğe yükseldi.

Liderlik rakibimiz Mucurspor’un evinde yapacağı Yedigülspor maçı ise elverişsiz hava koşulları nedeniyle 4 Şubat Salı gününe ertelenmişti. Mucur Stadında yapılan karşılaşmada Yedigülspor ile 2-2 berabere kalan Mucurspor, şampiyonluk şansını Yeşil Kamanspor lehine kaybetmiş gibi görünüyor.

ŞAMPİYONLUK KAMAN’A YAKIŞACAK

Salı gününe ertelenen karşılaşmada Mucurspor sahasında Yedigülspor ile 2-2 berabere kalınca takımımız Yeşil Kamanspor’un şampiyonluk turu atması için önünde sadece Yedigülspor engeli kaldı.

29 Aralık’ta Bağbaşı Çim Sahada 4-1 yendiğimiz Yedigülspor ile bu Pazar günü evimizde şampiyonluk maçına çıkacak olan Kamanspor’lu futbolcularımıza büyük görev düşmekte.

Kaman Ak Haber Gazetesi olarak Yeşil Kamansporlu tüm sporcularımızı rehavete düşmeden uzun yıllar sonra Kaman’a şampiyonluk kazandırmalarını temenni ediyor, tüm halkımızı şampiyonluk turu atmak için şimdi den bayraklarla birlikte stada davet ediyoruz. / İbrahim AKTÜRK

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR  Gururumuz Ege, Milli Takıma seçildi
YORUMLAR

Bir Cevap Yazın

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.