Hemşerimiz Nevin Taşlıçay’dan Kenan Elvan’a Destek Ziyareti

Milliyetçi Hareket Partisi Genel Başkan Başdanışmanı, Ankara Milletvekili Kamanlı Nevin Taşlıçay, Kaman Belediye Başkan Adayı Kenan Elvan’a destek için Kaman’a geldi.

27.03.2019
554
A+
A-

Milliyetçi Hareket Partisi Genel Başkan Başdanışmanı, Kadın Kolları Genel Koordinatörü, Ankara Milletvekili Kamanlı hemşerimiz Nevin Taşlıçay, 31 Mart seçimleri öncesinde MHP Kaman Belediye Başkan Adayı Kenan Elvan’a destek vermek ve seçim çalışmalarına katılmak için Kaman’a geldi.

Geçtiğimiz hafta Çarşamba günü beraberindeki MHP MYK Üyesi Kamanlı hemşerimiz Nevzat Akkaya, Kırşehir İl Başkanı Arif Kılıç, MHP Kırşehir Milletvekili Adayları Kamanlı hemşerimiz Av. Aydın Akpınar ve Oğuz Sulusayar ile ilçemize gelen Ankara Milletvekili hemşerimiz Nevin Taşlıçay, ilk olarak belediye binası altındaki MHP Seçim İrtibat Bürosunda partililerle buluşup onuruna düzenlenen kahvaltı programına katıldı. Burada Türkmen Beyi MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli’nin selam ve desteğini getirdiğini belirten Taşlıçay, partililerle bir süre sohbet edip değerlendirmelerde bulundu.

Daha sonra beraberlerinde Belediye Başkanı Erhan Talu ve MHP Belediye Başkan Adayı Kenan Elvan ile birlikte MHP İlçe Yönetimi, Belediye ve İl Genel Meclisi Üyelerini de alarak çarşı ve Pazar esnafını ziyarete çıkan Nevin Taşlıçay, sıcak ve samimi sohbeti ile vatandaşlardan MHP’ye adayı Kenan Elvan’a destek istedi.

Ziyareti sırasında kendisini tanıyanlarla samimi sohbetlerde bulunan ve halkın sorunlarını dinleyen Genel Başkan Başdanışmanı Nevin Taşlıçay, kendisin de Kamanlı olduğunu, her türlü sorun ve problemde hemşerilerinin yanında olduğunu, Kırşehir’de MHP Milletvekili olmasa da kendisinin her zaman bir Kırşehir Milletvekili gibi çalıştığını vurguladı.

Gün boyu ziyaretlerine devam eden heyet Kenan Elvan’la gerçekleştirdikleri durum değerlendirmesinin ardından Kaman’dan ayrıldılar. / Pınar AKTÜRK

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR  Ulaştırma Bakanı Kaman’a geldi
YORUMLAR

Bir Cevap Yazın

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.