Hemşerimiz Zülfikar Altay ASKİ Genel Müdür Yardımcılığına Getirildi

Ankara Su ve Kanalizasyon İdaresi (ASKİ) eski Genel Müdür Yardımcısı ve Yönetim Kurulu Üyesi olan Kamanlı hemşerimiz Zülfikar Altay, yeniden ASKİ Genel Müdür Yardımcılığına getirildi.

06.11.2019
1.237
A+
A-

Ankara Su ve Kanalizasyon İdaresi (ASKİ) eski Genel Müdür Yardımcısı ve Yönetim Kurulu Üyesi olan Kamanlı hemşerimiz Zülfikar Altay, yeniden ASKİ Genel Müdür Yardımcılığına getirildi.

Zülfikar Altay’a 12 yıl aranın ardından iade-i itibarı geri verildi. Altay, Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş’ın talimatıyla yeniden ASKİ Genel Müdür Yardımcılığı görevine getirilerek bir vefa örneği gösterildi.

2007 yılında dönemin kart sayaç alımıyla ilgili ihale maddesinde şerh düşerek Melih Gökçek’le ters düşen Altay, 12 yıl aradan sonra göreve tekrar başladı. Aynı zamanda Kırşehirliler Vakfı Kurucular Kurulu Üyesi de olan Zülfikar Altay’ın yeniden göreve getirilmesi Ankara’da yaşayan Kırşehirliler arasında sevinçle karşılandı.

Kaman Ak Haber Gazetesi olarak hemşerimiz Zülfikar Altay’a yeni görevinde başarılar dileriz.

Zülfikar Altay kimdir?

Aslen şimdi Akpınar ilçemize bağlı olan Kaman’ın Hacımirza Köyünden olan Zülfikar Altay, 1961 yılında Kaman’da doğdu. İlkokulu köyünde tamamladıktan sonra Orta ve lise tahsilini Ankara’da yaptı. Gazi Üniversitesi’nden Makine Eğitimi Yüksek Lisansını tamamladı.

Askerlikten önce başladığı meslek hayatı, Asteğmen olarak tamamladığı askerlik hayatından sonra 1985-1994 arasında Tarım ve Orman Bakanlığında Teknik Eleman olarak çalıştı. 1994 yılında Şube Müdürü olarak başladığı ASKİ’de 2011 yılına kadar Daire Başkanlığı ve Genel Müdür Yardımcılığı görevlerinde çalıştı. 2011 yılında emekliye ayrıldı. Evli ve 2 çocuk babasıdır. / Muzaffer AKTÜRK

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR  30 yıllık rüya gerçekleşiyor
YORUMLAR

Bir Cevap Yazın

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.