İl Özel İdaresi araç parkı güçleniyor

İl Genel Meclisi Başkanı Emre Demirci de konuyla ilgili yaptığı açıklamasında; “İl Özel İdare makine parkımızı genişletiyoruz. Yeni aldığımız 2 adet kombine sathi kaplama aracımızla beraber araç sayımız 148 adede çıkmıştır.

01.02.2023
369
A+
A-

Kırşehir İl Özel İdaresinin araç parkına 2 adet yeni Kombine Sathi Kaplama Aracı alındı.

Araç parkını yerinde görmek için sahada çalışan İl Özel İdaresi personeli ile bir araya gelen Vali H. Mete Buhara, “Kırşehir’imize daha iyi hizmet için İdaremiz araç envanterine kazandırdığımız 2 adet ‘Otomasyon Sistemli Kombine Satıh Kaplama Aracı’nın ilimize hayırlı uğurlu olmasını diliyorum,” dedi.

Vali Buhara, İl Genel Meclisi Başkanı Emre Demirci’nin de yer aldığı ziyaretinde, İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Kurtuluş Yılmaz ve ilgili kurum amirlerinden bilgi aldı.

ŞEHRİMİZE HAYIRLI OLSUN

İl Genel Meclisi Başkanı Emre Demirci de konuyla ilgili yaptığı açıklamasında; “İl Özel İdare makine parkımızı genişletiyoruz. Yeni aldığımız 2 adet kombine sathi kaplama aracımızla beraber araç sayımız 148 adede çıkmıştır. İnsanlarımızın daha iyi ve kaliteli hizmet alması için gece gündüz durmadan çalışmaya devam ediyoruz. Ayrıca İl Özel İdare personellerimize teşekkür ediyorum,” ifadelerini kullandı. / Pınar AKTÜRK

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR  Talu, Açıklamalara Cevap Verdi
YORUMLAR

Bir Cevap Yazın

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.