İletişimcileri Kaman’da ağırladık

Kaman ilçemize gelen 77 kişilik akademisyen ve öğrenci iletişimciler Savcılı Meryemkaşe Köyü arazisinde kurulu bulunan Kamanut Güçlü Ceviz Çiftliği sahibi Haluk Güven ve eşi Seda Hanım tarafından misafir edildiler. Ziyarete, Cevizbağı Organik Tarım Çiftliği sahibi Özcan Kulaksız ile birlikte hem gazeteci hem de Hüseyin Aktürk Ceviz Çiftliği Sahibi olarak Sorumlu Müdürümüz İbrahim Aktürk’te katıldı.

19.10.2022
1.088
A+
A-

Ankara Üniversitesi İletişim Fakültesi ev sahipliğinde 7 üniversitenin katılımıyla gerçekleştirilen Dijital Çağda İletişim Sempozyumu’na katılan akademisyenler ve öğrenciler Kaman ve Kırşehir’i kapsayan bir gezi gerçekleştirdiler.

İLDEK (İletişim Fakültesi Dekanları Yürütme Kurulu) ve İLAD’ın (İletişim Araştırmaları Derneği) ortak girişimiyle düzenlenen 3.Dijital Çağda İletişim Sempozyumunun ardından 2 otobüs ile Kaman ilçemize gelen 77 kişilik akademisyen ve öğrenci iletişimciler Savcılı Meryemkaşı Köyü arazisinde kurulu bulunan Kamanut Güçlü Ceviz Çiftliği sahibi Haluk Güven ve eşi Seda Hanım tarafından misafir edildiler. Ziyarete, Cevizbağı Organik Tarım Çiftliği sahibi Özcan Kulaksız ile birlikte hem gazeteci hem de Hüseyin Aktürk Ceviz Çiftliği Sahibi olarak Sorumlu Müdürümüz İbrahim Aktürk’te katıldı.

Ankara Üniversitesi İletişim Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Abdulrezak Altun başkanlığındaki heyet ile Kamanut Güçlü Ceviz Çiftliği sahibi Haluk Güven ve eşi Seda Hanım tek tek ilgilenirken; Kaman, ceviz ve organik tarım konusunda bilgiler aktarıp soruları cevaplandırdılar. Yemek ve ikramlar eşliğinde yapılan sohbet ve hatıra fotoğraflarının çekimi sonrasında iletişimciler; Çağırkan’da bulunan Kaman Arkeoloji Müzesini, Mikasanomiya Anı Bahçesini (Japon Bahçesi), Ahi Evran Cami ve Külliyesini, Cacabey Gökbilim Medresesini ve Terme’yi ziyaret ettiler. Kırşehir ziyaretine Vali H. Mete Buhara’da eşlik ederek ilimiz hakkında bilgiler de aktardı. / İbrahim AKTÜRK

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR  Emekli Öğretmen Saffet Sarışık son yolculuğunu uğurlandı
YORUMLAR

Bir Cevap Yazın

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.