İlköğretim Haftası Galip Demir İlkokulunda kutlandı

9 Eylül 2019 Pazartesi günü başlayan 2019-2020 eğitim öğretim yılı ve İlköğretim Haftası Galip Demir İlköğretim Okulunda gerçekleştirilen törenle kutlandı.

11.09.2019
615
A+
A-

10 Eylül 2019 Salı günü Saat 10.00’da Cumhuriyet Meydanındaki Atatürk Anıtına İlçe Milli Eğitim Müdürlüğünün çelenginin sunulması, Saygı Duruşu ve İstiklâl Marşımızın okunmasıyla başlayan tören, Galip Demir İlkokulu’nda düzenlenen eğitim öğretim yılı açılışı ve İlköğretim Haftası kutlama programı ile devam etti. Programa Kaymakam Şükrü Özcan, Belediye Başkanı Necati Çolak, İlçe Milli Eğitim Müdürü Halil İman, daire ve okul müdürleri, öğretmenler, öğrenciler ve velileri katıldı.

Törende bir konuşma yapan Kaymakam Şükrü Özcan, eğitimde başarılı olan Kaman’da başlayan yeni eğitim-öğretim yılının hayırlı olmasını diledi.

Kaman İlçe Milli Eğitim Müdürü Halil İman ve Okul Müdürü Ferhat Koç’un yaptığı konuşmaların ardından öğrenciler tarafından şiirler okundu. Tören, birinci sınıf öğrencilerine çiçek verilmesiyle sona erdi. Protokol üyeleri ders başı yapan çocukları sınıflarında ziyaret ettiler. / Muzaffer AKTÜRK

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR  Fen Lisesinden bir başarı daha
YORUMLAR

Bir Cevap Yazın

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.