İLKSAN Kaman Temsilcisi Günaydın Demir oldu

İlkokul Öğretmenleri Sağlık ve Sosyal Yardım Sandığı (İLKSAN) Kaman İlçe Temsilciliği seçimi yapıldı. İki adayın yarıştığı seçimi Günaydın Demir kazandı.

23.06.2021
1.295
A+
A-

İlkokul Öğretmenleri Sağlık ve Sosyal Yardım Sandığı (İLKSAN) Kaman İlçe Temsilciliği seçimi yapıldı. İki adayın yarıştığı seçimi Günaydın Demir kazandı.

İLKSAN Kaman İlçe Temsilcisi seçimleri için eğitimciler sandık başına gitti. 19 Haziran 2021 Cumartesi günü Kaman Halk Eğitim Merkezinde yapılan seçimde Türk Eğitim Sen Üyesi Günaydın Demir ile Eğitim Bir Sen Üyesi Murat Cellek aday oldu. İlçe Milli Eğitim Şube Müdürü Özkan Durmuş’un Divan Kurulu Başkanı, Nurettin Yaşar, Gökay Türk ve Serkan Akkoç’un Divan Üyeliklerini yaptığı seçimde, oy kullanma işlemi sabah saat 09.00’da başlayıp, saat 17.00’ye kadar devam etti.

157 üyeden 109 üye oy kullandı. 1 oyun geçersiz sayıldığı seçimlerde Murat Cellek 31 oy alırken, 77 oy alan Günaydın Demir 3 yıllığına İLKSAN Kaman İlçe Temsilcisi seçildi. Kırşehir genelindeki 8 İLKSAN temsilciliğinin 4’ünü Türk Eğitim Sen, diğer 4’ünü ise Eğitim Bir Sen Üyesi kazandı.

Seçimlerin ardından bir kutlama mesajı yayınlayan Türk Eğitim Sen Kaman İlçe Temsilcisi Özgür Ahat, “Birlik ve beraberlik içerisinde gerçekleşen ve iki adayın yarıştığı İLKSAN seçiminde Kaman İlçe Temsilcisi olarak seçilen sendikamız üyesi Faik Güngör İlköğretim okulu öğretmenlerinden Günaydın Demir Bey’i tebrik eder, seçim sürecinde adayımıza vermiş oldukları desteklerinden dolayı tüm eğitim camiasına teşekkür eder selam ve saygılarımı sunarım,” dedi. / İbrahim AKTÜRK

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR  Kütüphanemize kitap sterilizasyon cihazı kuruldu
YORUMLAR

Bir Cevap Yazın

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.