İsahocalı Şenliğe hazırlanıyor

İsahocalı Köyü 9. Kültür ve Dayanışma Şenliği 3 Ağustos’ta

09.07.2019
776
A+
A-

Nüfusu 2 Bin’in altında kaldığı gerekçesi ile Kaman ilçemize bağlı 9 Kasaba Belediyesi ile birlikte 30 Mart 2014 Mahalli İdareler Seçimlerinde belediyelikten düşürülerek köye dönüştürülen İsahocalı Köyümüzde birlik ve beraberliğin sağlanması amacıyla başlatılan Kültür ve Dayanışma Şenliği’nin 9’uncusu hazırlanıyor.

İsahocalı Köyü Derneği ve Muhtarlığının ortaklaşa organize ettiği şenlik, 3 Ağustos 2019 Cumartesi günü saat 12.00 başlayıp, gece 23.00 kadar sürecek. Şenliğin açılışını Kırşehir Abdallar Grubunun yapacağı öğrenilirken, şenliğin konser bölümünde Kırşehir’in beğenilen genç sanatçılarından Mihriban Şahin, Ankaralı sanatçılardan Ezgi Altun, Uğurcan ve İsahocalılı sanatçı Kural Akbaş sahne alacak.

Şenlikte misafirlere yönelik sürpriz hediye çekilişi yapılacak, Emekli İlköğretim Müfettişi Cevat Koçak’ın kişisel fotoğraf sergisi de yer alacak.

Önceki yıllarda olduğu gibi yurt genelindeki ve yurtdışındaki İsahocalıların buluşacağı şenliğe Kaman ve çevre köylerden de çok sayıda misafirin katılmasının beklendiğini belirten şenlik komitesi, bütün hemşerilerimizi İsahocalı Şenliğine beklediklerini de belirttiler. / İbrahim AKTÜRK

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR  Goca Kurt İlhan Şahin vefat etti
YORUMLAR

Bir Cevap Yazın

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.