İyi Parti Kurancılı Belde Teşkilatı kuruldu

İyi Parti Kurancılı Belde Teşkilatının açılışı miting havasında gerçekleştirildi.

18.08.2021
1.069
A+
A-

İyi Parti Kurancılı Belde Teşkilatının açılışı miting havasında gerçekleştirildi.

15 Ağustos 2021 Pazar günü saat 13.30’da gerçekleştirilen açılışta Kurancılı Kasabası İyi Parti Belde Başkanı Serdal Tekeş partililere tanıtıldı.

İyi Parti Genel İdare Kurulu Üyesi ve Teşkilat Başkan Yardımcısı Mümin İnan’ın da katıldığı açılışa Kurucular Kurulu Üyesi Fuat Yıldırım, Kırşehir İl Başkanı Müfit Göçen, Nevşehir İl Başkanı Ömer Ay, Niğde Merkez İlçe Başkanı Selçuk Demir, Kırşehir Merkez İlçe Başkanı Zafer Satılmış, Kaman İlçe Başkanı H.Hüseyin Karaboğaz, Mucur İlçe Başkanı Ali Aydemir, Akçakent İlçe Başkanı Umut Türkay, Kırşehir Belediye Başkan Yardımcısı Asaf Kayaoğlu, Kırşehir Belediye Encümeni Aysel Uzun, İl Kadın Kolları Yönetim Kurulu Üyeleri, İl ve İlçe Yönetim Kurulu Üyeleri ve çok sayıda partili de katıldı.

Kurancılı Belde Başkanı Serdal Tekeş, İlçe Başkanı H.Hüseyin Karaboğaz, İl Başkanı Müfit Göçen, Belediye Başkan Yardımcısı Asaf Kayaoğlu, Kurucular Kurulu Üyesi Fuat Yıldırım ve İyi Parti Genel İdare Kurulu Üyesi ve Teşkilat Başkan Yardımcısı Mümin İnan’ın yaptığı konuşmaların ardından toplu kurdele kesimiyle İyi Parti Kurancılı Belde Teşkilatının açılışı yapıldı. Davetliler ve partililer daha sonra teşkilat binasında bir süre sohbet ettiler.

Belde teşkilatının kuruluşu aşamasında çaba sarf eden Belde Başkanı Tekeş ve İlçe Başkanı Karaboğaz’a ayrı bir paragraf açarak teşekkür eden İyi Parti İl Başkanı Müfit Göçen, açılışta yaptığı konuşmasında partilerinin oylarını artırdığını vurgulayarak; “İyi Parti her zaman halkın yanında, sözünün arkasında olacak ve hiçbir zaman söylediğini inkâr etmeyecek,” dedi. / İbrahim AKTÜRK

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR  Kaman Belediyesi yeniden arsa satıyor
YORUMLAR

Bir Cevap Yazın

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.