İyi Parti Teşkilatları Seçim için Kongreye Hazırlanıyor

İyi Parti Kurucular Kurulu Üyesi Fuat Yıldırım, beraberindeki Kaman İlçe Başkanı Hasan Hüseyin Karaboğaz, Akpınar İlçe Başkanı Ali Eker, Mucur İlçe Başkanı Tuncay Uysal Öcalan Ve Çiçekdağı İlçe Başkanı Mehmet Doğan ile birlikte Kaman’da bir dizi ziyaretler gerçekleştirdi.

19.10.2022
615
A+
A-

İyi Parti Genel Başkanı Meral Akşener başkanlığında, Başkanlık Divanı, milletvekilleri ve Genel İdare Kurulu (GİK) üyelerinin katılımıyla düzenlenen toplantıda partinin 3’üncü olağan kurultayının yapılması kararlaştırıldı. Kurultay süreci 3 Ekim’de başlayan ilçe ve il kongrelerinin tamamlanmasıyla başlayacak. Kararın ardından Kırşehir ve Kaman’da olmak üzere teşkilatlarda çalışmalar başladı.

Alınan karara göre, genel seçimlerde milletvekili adayı olacak partililerin, teşkilatlarda boşluk olmaması için il ve ilçe kongrelerinde aday olmamaları konusunda tavsiye kararı alındığını belirten İyi Parti Kurucular Kurulu Üyesi Fuat Yıldırım, beraberindeki Kaman İlçe Başkanı Hasan Hüseyin Karaboğaz, Akpınar İlçe Başkanı Ali Eker, Mucur İlçe Başkanı Tuncay Uysal Öcalan Ve Çiçekdağı İlçe Başkanı Mehmet Doğan ile birlikte Kaman’da bir dizi ziyaretler gerçekleştirdi.

Kaman Ziraat Odasını ve çarşı esnaflarını ziyaret eden Yıldırım ve beraberindekiler Gazetemiz Kaman Ak Haber’e de nezaket ziyaretinde bulunup demeç verdiler.

Ziyarette konuşan İyi Parti Kaman İlçe Başkanı H.Hüseyin Karaboğaz, “ Biz iktidara yürüyen bir partiyiz. Genel Başkanımız Sayın Meral Akşener hanımefendinin aldığı kararla kongrelerimizi yapacağız. Bu kongreler partimize ayrı bir hareketlilik katacak. Ülkemizi içinde bulunduğu bu çıkmazdan bizleri İyi Parti’nin liyakatlı ve ehliyetli kadroları kurtaracak.

En hızlı şekilde, önce ilçe kongrelerimizi ardından da il kongremizi yapacağız. Bu süreç de tüm partililerimizi ve üyelerimizi yanımızda görmek bizlerin heyecanını daha da arttıracaktır,” dedi. 

Kaman ve ülke siyaseti üzerine yapılan sohbetin ardından Gazetemize açıklamalarda bulunan İyi Parti Kurucular Kurulu Üyesi Fuat Yıldırım, “Bugün kaman ilçemize geldik. Dostları ve esnafları ziyaret ediyoruz ayrıca sivil toplum kuruluşlarını ziyaret ettik. Aynı zamanda yanımızda tüm ilçe başkanlarımız var. Çiçekdağı ilçe başkanımız, Mucur ilçe başkanımız, Akpınar ilçe başkanımız ve tabi ki ev sahibi Kaman ilçe başkanımız var. Teşkilatımızla bu ziyareti gerçekleştiriyoruz. Biz İyi Parti ailesi olarak birlik ve bütünlük içerisinde önümüzdeki günlerde bir kurultaya gideceğiz. İnşallah bu kurultayın vatanımıza, milletimize, devletimize hayırlar getirmesini diliyorum.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR  "Doğrudan temin alışkanlık haline getirilmemeli"

Tabi memleketin sıkıntıları belli, problemleri belli ama ülkemiz büyük bir ülke, kaynaklarımız çok büyük, milletimiz çok kadim ve büyük. Dolayısıyla biz bu sıkıntıları aşacak güçteyiz sadece bizim ihtiyacımız olan şey irade. İrade de nedir, bir Türk milliyetçiliği iradesi, bir vatanseverlik iradesi dolayısıyla biz bu iradeyi göstereceğiz. Biz yarın iktidar olacakmış gibi çalışıyoruz dersimize. Tüm konuları çalışıyoruz ve dikkatle çalışıyoruz. Biz, Allah nasip ettiğinde ve bu memleketi idare etmek için bir görev verildiğinde bunu en iyi şekilde yapacağız, bundan hiç kimsenin şüphesi olmasın.

Kaman bizim için çok önemli bir ilçe. Kırşehir’imizin adeta gülü, yeşil Kaman. Hem en büyük ilçemiz hem çiftçiliğin, hayvancılığın çok yoğun olduğu bir yer. Aşağı yukarı bir milyon dönüme yakın bir arazisi var bunun 50-60 bin dönümü sulu ve muazzam bir cevizimiz var bizim Kamanda, dünyaca ünlü cevizimiz. Dolayısıyla özellikle ceviz üzerinde bir takım çalışmalar yapılması lazım, biz bunu gördük. Bu kıymetli varlığımızın daha da iyi geliştirilerek dünyaya, ülkemize daha da iyi bir şekilde sunulması ve burada ki insanlarımızın bir kazanç elde etmesi gerekiyor.

İnşallah bu konuları hep çözeceğiz Allah nasip ederse, bu konuları hep çalışıyoruz. Bugünde Kaman ilçemizde Ziraat Odamızı, esnaflarımızı ve siz gazetecilerimizi ziyaret ettik. Çok güzel bir misafirperverlik ve ev sahipliği gördük. Kendilerine çok teşekkür ediyorum, hepinize saygı ve sevgilerimi sunuyorum,” sözlerine yer verdi. / İbrahim AKTÜRK

YORUMLAR

Bir Cevap Yazın

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.