K.Yeniceli Sufat Çelik’ten Öğrencilere 20 pc ve 2 tablet

Hollanda’dan uzaktan eğitime destek için toplanan bilgisayar ve tabletler Kaman’da

09.12.2020
1.212
A+
A-

Hollanda’dan uzaktan eğitime destek için toplanan bilgisayar ve tabletler Kaman’da

Kaman’da uzaktan eğitim alan ihtiyaç sahibi öğrenciler için yaşadığı Hollanda’da bilgisayar ve tablet kampanyası başlatan Kargınyeniceli hemşerimiz Sufat Çelik, topladığı 20 adet dizüstü bilgisayar ile 2 adet tableti Kaman’a ulaştırdı.

Yeni tip koronavirüs (Kovid-19) pandemisi sürecinde internet ortamında sürdürülen uzaktan eğitimde ihtiyaç sahibi öğrencilere destek vermek için yaklaşık 3-4 ay kadar önce kişisel olarak başlattığı kampanya kapsamında topladığı bilgisayar ve tabletleri Kaman’a göndermeyi başaramayan CHP Hollanda Birliği Yönetim Kurulu Üyesi hemşerimiz Sufat Çelik, yine CHP Hollanda Birliği Yönetim Kurulu Üyesi olan İsmail Öztürk ile hediyelerini Kaman’a göndermeyi başardı.

Hollanda’dan yola çıkan pc ve tabletlerin serüveni Kaman’da CHP İlçe Başkanı Nafi Erbaşı’na 4 valiz içerisinde teslim edilerek sona erdi. Konuyla ilgili olarak telefonla Gazetemiz Ak Haber’e açıklamalarda bulunan hemşerimiz Sufat Çelik; “Uzaktan eğitime destek için başlattığım kampanya bugün amacına ulaştı. Hollanda’da başlayan yolculuk Kaman’da son buldu. Kampanyaya katılarak maddi ve manevi yardım eden herkese teşekkür ediyorum. Özellikle bilgisayarların Türkiye’ye nakliyesi konusunda görev üstlenen, CHP Hollanda Birliği Yönetim Kurulu Üyesi ve değerli büyüğümüz İsmail Öztürk abimize şükranlarımı sunuyorum. Bilgisayar ve tabletlerin Kargınyenice Muhtarımız Ercan Karahan, Kaman CHP İlçe Başkanımız Nafi Erbaşı ile öğretmenimiz Oğuzhan Yumuşak tarafından ihtiyacı olan kişilere ulaştırılacağına eminim. Mutluluğun resmini hep beraber yaptık, herkese tekrar çok teşekkür ediyorum,” dedi. /Pınar AKTÜRK

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR  Okullar bu hafta yaz tatiline giriyor
YORUMLAR

Bir Cevap Yazın

  1. Devrim Yılmaz dedi ki:

    Allah razı olsun, sağolun varolun.