Kaman Belediyesi Araç Filosuna 7 Yeni Araç Kattı

Kaman Belediye Başkanı Necati Çolak, belediyenin araç filosuna 7 iş makinesi katarak daha kaliteli hizmet üreteceklerini söyledi.

24.03.2020
874
A+
A-

Kaman Belediye Başkanı Necati Çolak, belediyenin araç filosuna 7 iş makinesi katarak daha kaliteli hizmet üreteceklerini söyledi.

Belediyeye kazandırılan iş makineleri için 20 Mart Cuma günü saat 12.00’de Belediye önü araç tanıtım töreni gerçekleştirildi. Koronavirüs tehdidi nedeniyle basın açıklaması şeklinde gerçekleştirilen ve belediye önüne dizilen araçlar önünde gerçekleştirilen törene Belediye Başkanı Necati Çolak’ın yanı sıra İl Genel Meclis Üyeleri Durdu Üngel ve Emre Demirci ile Belediye Meclis Üyeleri sosyal mesafe kurallarına uyarak katıldılar.

Burada bir konuşma yapan Belediye Başkanı Necati Çolak, “Belediyemizin ihtiyacı olan hizmet araçlarını ilçemize kazandırmanın gururunu yaşıyoruz. Belediye araç filomuza 1 adet paletli eksvatör, 1 adet kamyon, 1 adet yol süpürücü ve 4 adet çöp toplama kamyonu alarak halkımıza daha hızlı ve kaliteli hizmet etme noktasında çalışmalarımıza devam ediyoruz. İlçemize hayırlı olsun. Bu arada emeği geçen herkese de teşekkür ediyorum,” dedi. / Muzaffer AKTÜRK

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR  Savcılı Plajı tatil cenneti olacak
YORUMLAR

Bir Cevap Yazın

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.