Kaman Belediyesi mobil uygulama ile cebinizde

Kaman Belediyesi, vatandaşların belediye hizmetlerinden daha kolay faydalanabilmeleri için “Kaman Belediyesi Mobil Uygulaması”nı hizmete geçirdi.

02.12.2020
654
A+
A-

Kaman Belediyesi, vatandaşların belediye hizmetlerinden daha kolay faydalanabilmeleri için “Kaman Belediyesi Mobil Uygulaması”nı hizmete geçirdi.

Kaman Belediyesinden uygulamaya ilişkin yapılan açıklamada, “Vatandaşlar mobil cihazlar aracılığıyla belediyeye ait uygulamaları indirerek, belediye hizmetlerinden faydalanabilecek. Kaman Belediyesi ile ilgili en güncel haberler, duyurular, etkinlikler, iletişim, şikayet, nöbetçi eczane, öneri ve projeler ile vergi ödemeleri için e-Belediyecilik gibi birçok belediyecilik hizmetini vatandaşlar artık ceplerinde taşıyacak. Vatandaşlar uygulamadan hızlı ve güvenli bir şekilde yararlanabilecek ve belediye ile ilgili birçok işlemlerini telefon ve tabletlerinden yapabilecek. Android ve IOS işletim sistemli mobil cihazlar ve tabletler üzerinden kullanılabilecek olan Kaman Belediyesi Mobil Uygulaması, Android cihazlar için Google Play Store ve IOS cihaz içinde Apple Store üzerinden ücretsiz olarak mobil cihazlara yüklenebiliyor” ifadelerine yer verildi.

Öte yandan, Kaman Belediyesine ait www.kaman.bel.tr internet sitesi de güncellenerek mobil entegrasyonuyla birlikte aynı hizmeti vermeye başladı. / Sultan AKTÜRK

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR  Kırşehir’de 2040 Suriyeli var
YORUMLAR

Bir Cevap Yazın

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.