Kaman Belediyesi öğretmenleri unutmadı

Kaman Belediye Başkanı Necati Çolak, beraberindeki öğretmen kökenli Belediye Başkan Yardımcısı Eftal Avşar ile birlikte 24 Kasım Öğretmenler Günü dolayısıyla bir dizi etkinlik gerçekleştirdi. Çalışan öğretmenleri ziyaret eden Başkan Çolak, mezarlık ziyaretinin ardından emekli öğretmenlerle de yemekte buluştu.

01.12.2021
591
A+
A-

Kaman Belediye Başkanı Necati Çolak, beraberindeki öğretmen kökenli Belediye Başkan Yardımcısı Eftal Avşar ile birlikte 24 Kasım Öğretmenler Günü dolayısıyla bir dizi etkinlik gerçekleştirdi. Çalışan öğretmenleri ziyaret eden Başkan Çolak, mezarlık ziyaretinin ardından emekli öğretmenlerle de yemekte buluştu.

24 Kasım Çarşamba günü Öğretmenleri Günü resmi kutlama törenlerinin ardından ilk ziyareti İlçe Milli Eğitim Müdürü Halil İman’a yapan Başkan Çolak ve Başkan Yardımcısı Avşar, daha sonra ilçemizdeki tüm okulları ziyaret ederek görevi başında öğretmenlerin günlerini kutlayıp çiçek hediye ettiler.

Öte yandan, beraberlerinde Belediye Meclis Üyeleri ile birlikte ilçe mezarlığına geçen Başkan Çolak, görevi başında vefat eden öğretmenlerin kabirlerini de ziyaret ederek dua ettiler.

BELEDİYEDEN YEMEK PROGRAMI

Öğretmenler Günü dolayısıyla Kaman Belediyesi tarafından ilçemizdeki emekli öğretmenlere yönelik yemekli sohbet programı düzenlendi.

Prof. Dr. Erkan Ahat Parkında düzenlenen programa katılan 120 civarındaki emekli öğretmenlerimiz; Belediye Başkanı Necati Çolak, öğretmen kökenli Başkan Yardımcısı Eftal Avşar, Ak Parti İlçe Başkanı Kamil Avşaroğlu, İl Genel Meclis Üyeler Durdu Üngel ve Emre Demirci ile İlçe Milli Eğitim Müdürü Halil İman tarafından kapıda karşılandı.

Yemekte bir konuşma yapan Başkan Çolak, “24 Kasım Öğretmenler Günü programımıza hoş geldiniz diyor, saygı ve sevgilerimi sunuyorum. Cumhuriyetimizin kurucusu, liderimiz, başöğretmenimiz Gazi Mustafa Kemal Atatürk başta olmak üzere silah arkadaşlarını, şehitlerimizi ve ebediyete intikal etmiş olan tüm öğretmenlerimizi rahmetle anıyor, sizlerin nezdinde tüm öğretmenlerimizin Öğretmenler Gününü kutluyor, sağlıklı, huzurlu ve mutlu ömürler diliyorum. Fazla vaktinizi almadan ilçemizle ilgili çalışmalar hakkında kısa bir bilgilendirme yapacağım. Doğalgaz çalışmalarımızla birlikte içe suyu şebeke hattımızı da yeniliyoruz. 207 kilometrelik bu hattımızın sadece 6 kilometrelik bölümü kaldı ve inşallah bu sene bitireceğiz. Önümüzde yıl da üst yapıya başlayacağız. Sizlere verdiğimiz rahatsızlıktan dolayı hepinizden özür diliyorum. Biliyorsunuz doğum sancısız olmuyor, mutlaka bunlara hepimiz katlanacağız. 2022 ile birlikte üst yapı çalışmalarının yanı sıra pandemi nedeniyle ara verdiğimiz eğitimden sanata, spordan kültürel etkinliklere her alanda çalışmalarımıza devam edeceğiz. İyi ki varsınız,” dedi.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR  Başkan Bıcakcı maske dağıttı

Belediye tarafından güllerle karşılanan ve hasret giderme fırsatı bulan emekli öğretmenler ise böyle özel bir günde hatırlanmaktan memnun olduklarını dile getirerek, emeği geçen Başkan Çolak ve belediye yönetimi ile personellerine teşekkür ettiler. / Pınar AKTÜRK

YORUMLAR

Bir Cevap Yazın

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.