Kaman Meydanında İftar

Kaman Belediyesi tarafından “İftar Soframızda Ramazan’ın Bereketini Birlikte Yaşayalım” sloganıyla organize edilen iftar programında birlik ve beraberlik vurgusu yapıldı.

27.04.2022
794
A+
A-

Kaman Belediyesi tarafından açık alanda binlerce kişiye şölen havasında iftar verildi

Kaman Belediyesi tarafından “İftar Soframızda Ramazan’ın Bereketini Birlikte Yaşayalım” sloganıyla organize edilen iftar programında birlik ve beraberlik vurgusu yapıldı.

24 Nisan 2022 Pazar günü Cumhuriyet Meydanı ve Belediye önünde anayol üzerine kurulan masalarda yaklaşık 2 bin kişi hep birlikte orucunu açarken, evlerinden çıkmayan yaşlı ve engelli vatandaşlara iftar yemekleri belediye ekiplerince evlerine kadar götürüldü.

İftar öncesi Belediye Başkanı Necati Çolak tarafından açış konuşması yapılırken, Ak Parti Genel Merkez MKYK Üyesi Ankara Milletvekili Lütfiye Selva Çam, Ak Parti Kırşehir Milletvekili Mustafa Kendirli, Ak Parti İl Başkanı Seher Ünsal tarafından da birlik ve beraberlik vurgulu birer konuşma yapıldı.

İftar öncesi ve sonrası Belediye önüne kurulan platformda İlahi Grubu, Semah, Hacivat-Karagöz, Animasyon gösterilerinin yanı sıra çocuklar için Şişme Oyun Grubu ve Palyaço’da yer aldı. Şölen havasında geçen iftar programı Ramazan etkinlikleri ile devam etti.

Düzenlenen iftar programına; Ak Parti Genel Merkez MKYK Üyesi Ankara Milletvekili Lütfiye Selva Çam, Ak Parti Kırşehir Milletvekili Mustafa Kendirli, Önceki Dönem Milletvekili Mikail Arslan, Ak Parti İl Başkanı Seher Ünsal, Siyasi Parti İlçe Başkanları, AK Parti Gençlik Kolları Bölge Koordinatörü Ersin Karataş, AK Parti Kırşehir Kadın Kolları Başkanı Meryem Düğer, MHP Kırşehir İl Başkanı Arif Kılıç, İl Genel ve Belediye Meclis Üyeleri, Mahalle ve Köy Muhtarları, Sivil Toplum Kuruluşları Temsilcileri ve vatandaşlar katıldı. / İbrahim AKTÜRK

Fotoğraflar için Kaman Belediyesi Sosyal Medya adresine tıklayınız.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR  107 yıllık destanı andık
YORUMLAR

Bir Cevap Yazın

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.