Kaman TSO öğrencilere 55 tablet hediye etti

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği’nin (TOBB) ülke genelinde maddi imkânı olmayan 30 Bin öğrenci için temin ettiği klavyeli tablet dağıtımı Kaman’da da gerçekleştirildi.

20.01.2021
979
A+
A-

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği’nin (TOBB) ülke genelinde maddi imkânı olmayan 30 Bin öğrenci için temin ettiği klavyeli tablet dağıtımı Kaman’da da gerçekleştirildi.

TOBB tarafından gerçekleştirilen ‘TOBB Küçük Parmaklar’ projesi kapsamında 55 adet tabletin Kaman İlçe Milli Eğitim Müdürlüğüne teslimi için 14 Ocak Perşembe günü Kaman Ticaret ve Sanayi Odasında bir tören düzenlendi.

Kovid-19 salgını nedeniyle uzaktan eğitim gören öğrencilere destek amacıyla TOBB’den gönderilen tabletleri TSO Başkanı Yakup Eğri ihtiyaç sahibi öğrencilere dağıtması amacıyla Milli Eğitim Müdürü Halil İman’a tutanakla teslim etti. Teslim töreninde Oda Yönetiminden Doğan Ordu, Deniz Başköy ve Yakup Soylu ile birlikte Oda Genel Sekreteri Ercan Giziroğlu’da hazır bulundu.

Bugünün küçük parmaklarının birgün Türkiye’nin geleceğine imza atacaklarını belirten Oda Başkanı Eğri, tabletlerin teslimi sırasında yaptığı konuşmasında; “Odalar ve Borsalar olarak ihtiyaç sahibi öğrencilerimize 81 ilde 30 bin klavyeli tablet hediye ediyoruz. Bu kapsamda bizlerde Kaman Ticaret ve Sanayi Odası olarak geleceğin umudu olan değerli öğrencilerimize güveniyor ve inanıyoruz,” dedi.

Tabletleri teslim alan Milli Eğitim Müdürü Halil İman da konuşmasında; “MEB tarafından ilçemizde ihtiyaç sahibi öğrencilere dağıtımı yapılan tabletlerden sonra Kaman Ticaret ve Sanayi Odamızda TOBB tarafından hayata geçirilen ‘TOBB Küçük Parmaklar’ projesi kapsamında ilçemizdeki öğrencilerimize 55 adet tablet desteğinde bulundu. Öğrencilerimize dağıtımı yapılan tabletlerden dolayı öncelikle Odası Başkanı Yakup Eğri ve onun şahsında Yönetim Kurulu Üyelerine ve bütün üye işyerlerine teşekkür ediyorum,” dedi. / Sultan AKTÜRK

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR  Milletimizin Varoluş Ayaklanmasının 103. Yılı Kutlu Olsun
YORUMLAR

Bir Cevap Yazın

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.