Kaman’a 8 Derslikli Okul Yapılacak

Kaman Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Yakup Eğri, 23 Ekim 2022 Pazar günü yapılacak olan oda seçimleri öncesinde Meclis Üyelerine veda ve teşekkür ziyaretlerinde bulundu.

19.10.2022
804
A+
A-

TSO Başkanı Eğri’den 8 Derslikli Okul Müjdesi

Kaman Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Yakup Eğri, 23 Ekim 2022 Pazar günü yapılacak olan oda seçimleri öncesinde Meclis Üyelerine veda ve teşekkür ziyaretlerinde bulundu.

Beraberinde Kaman TSO Yönetim Kurulu Üyeleri Osman Ay ve Bekir Güzel ile Oda Sekreteri Ercan Giziroğlu olmak üzere Gazetemize 17 Ekim Pazartesi günü nezaket ziyaretinde bulunan Oda Başkanı Yakup Eğri, görev yaptıkları süreyi Kaman ilçemize kalıcı bir yatırımla tamamlamanın gururunu taşıdıklarını ifade etti.

Bu hafta sonu 23 Ekim Pazar günü gerçekleştirilecek olan Kaman TSO Yönetim Kurulu, Meclis ve Meslek Komitesi Seçimlerinde aday olmayacağını belirten Başkan Eğri, Kaman’a 8 derslikli bir okul kazandırdıklarını vurguladığı açıklamasında; “1 Nisan 2018 tarihinde almış olduğumuz Kaman TSO Yönetimini 23 Ekim günü yapılacak olan Oda Seçimleriyle birlikte devir edeceğiz. Seçimlerde aday değilim. Seçimin odamıza, ilçemize ve ülkemize hayırlı olmasını temenni eder, aday olacak arkadaşlara başarılar dilerim.

Görev yaptığımız 4,5 yıllık süre içerisinde üyelerimizin odamızla olan bağlarını güçlendirmek için çalıştık. Bu süreçte Kaman’ımıza kalıcı bir eser bırakmak için de mesai harcadık. Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) Başkanımız Sayın M. Rifat Hisarcıklıoğlu ile olan yakın temaslarımız sonucu Kaman ilçemize 8 derslikli bir okul kazandırdık.

Bu okulun ödeneği hibe olarak Kırşehir İl Milli Eğitim Müdürlüğüne gönderilmiş olup okulun yapımı için ihale hazırlıkları başlamış bulunmaktadır. Kaman İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü ile yapmış olduğumuz protokol gereği okul binası Sarıuşağı Mahallesinde bulunan eski Atatürk İlkokulu’nun bulunduğu ve şimdilerde Cevizkent Özel Eğitim Uygulama Merkezinin bulunduğu bahçeye yapılacaktır. Memleketimize hayırlı ve uğurlu olmasını temenni ediyoruz,” dedi. / İbrahim AKTÜRK

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR  Kaman Cevizine Coğrafi İşaret tescili son dönemeçte
YORUMLAR

Bir Cevap Yazın

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.