Kaman’da 4 okula Eleştirel Düşünce Atölyesi yapıldı

“Kaman’da Eğitim İnovasyonu Hedef 2023 Vizyonu” projesi ile ilçemizde 4 okula “Eleştirel Düşünce Atölyesi” yapıldı.

03.03.2021
1.117
A+
A-

Kaman İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından hazırlanan ve Ahiler Kalkınma Ajansı tarafından desteklenen “Kaman’da Eğitim İnovasyonu Hedef 2023 Vizyonu” projesi ile ilçemizde 4 okula “Eleştirel Düşünce Atölyesi” yapıldı. 

Kaman’da Eğitim İnovasyonu Projesi kapsamında Ahiler Kalkınma Ajansıyla birlikte Şehit Bayram Kara Ortaokulu, Kaman İmam Hatip Ortaokulu, Yenihayat Ortaokulu ve Faik Güngör İlkokuluna Eleştirel Düğüşünce Atölyeleri kuruldu. Bu atölyeler, çeşitli sınıf etkinlikleri ve müsamere çalışmaları ve veli toplantılarında da kullanılabilecek.

2020 yılında başlanan proje tamamlanarak hayata geçirildi. 160 Bin TL’ye mal olan proje ile 4 okul nezih bir toplantı ve gösteri salonuna kavuşmuş oldu.

Sahne, oturma elemanları, karagöz-hacivat platformu, ses sistemi ve çeşitli donanımlardan oluşan çok amaçlı eleştirel düşünce atölyeleri ile okullarda daha iyi bir ortamda etkinliklerin gerçekleştirilebileceğini söyleyen İlçe Milli Eğitim Müdürü Halil İman, “İlçe merkezinden özellikle öğrenci sayısı fazla olan okullarımıza yapılan bu atölyeler aynı zamanda öğrencilerimiz için güzel bir çalışma ortamı sağlayacaktır. Bu salonların yaygınlaştırılması için çalışmalarımıza devam edeceğiz. Projenin gerçekleştirilmesinde emek veren tüm personelimize teşekkür ederim,” dedi. / Sultan AKTÜRK

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR  Peygamberimiz, Cami ve İrşat konferansı
YORUMLAR

Bir Cevap Yazın

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.