Kaman’da PTT Ödemeleri Evde Yaptı

Kaman PTT’nin tek bayan dağıtıcısı Rabia Bahadır’da ilçemiz Orta Mahalle’de bulunan hak sahiplerine ödeme yapmak için ev ev dolanırken, Mahalle Muhtarı Cuma Dündar’da bizzat PTT dağıtıcısı ile kapı kapı gezerek yardımcı oldu

07.04.2020
898
A+
A-

Dünyayı etkisi alan koronavirüs salgını nedeniyle ülkemizde de önlemler alınmaya devam ediyor.

Salgının vatandaşlar üzerindeki sosyo-ekonomik yükünü hafifletmek için hayata geçirilen Ekonomik İstikrar Kalkanı Paketi Destek Programı kapsamında ihtiyaç sahibi hanelere verilmesi kararlaştırılan 1.000 TL’nin (Bin Lira) ödemeleri PTT’de yaşanan yığılma nedeniyle evlerde teslim edildi.

Aile Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı ve İçişleri Bakanlığı ile Ulaştırma Altyapı Bakanlığı’nın ortak çalışmasıyla ödemelerin evlere elden yapılması kararı alınmıştı.

İl ve İlçe Hıfzıssıhha Kurulunda alınan karar doğrultusunda Kaman ilçemizdeki ödemeler PTT dağıtıcılarının kolluk kuvvetlerinin desteği ile vatandaşların ikametlerine giderek elden yapmalarıyla gerçekleşti.

BİR ALKIŞTA MUHTARA

Gerekli olan maske eldiven gibi koruyucu önlemlerini alan Kaman PTT’nin tek bayan dağıtıcısı Rabia Bahadır’da ilçemiz Orta Mahalle’de bulunan hak sahiplerine ödeme yapmak için ev ev dolanırken, Mahalle Muhtarı Cuma Dündar’da bizzat PTT dağıtıcısı ile kapı kapı gezerek yardımcı oldu. / Sultan AKTÜRK

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR  Koca Yürekli Minik Arda Hepimizi Duygulandırdı
YORUMLAR

Bir Cevap Yazın

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.