Kaman’da Soba Zehirlenmesi 1 Ölü

Kaman’da Soba Zehirlenmesi Sonucu 13 Yaşındaki Ramazan Çöklü Vefat Etti

18.12.2019
861
A+
A-

Sarıuşağı Mahallesindeki müstakil bir evde 13 Aralık Cuma günü 14 Aralık Cumartesine bağlayan gece lodosun etkisiyle sobadan sızan karbon monoksit gazından 3 kişi zehirlendi.

Sabah saatlerinde evden haber almayan yakınlarının kontrol amacıyla eve gitmesi sonucu Süleyman Türk (29), Hanife Türk (21) ve akrabaları Ramazan Çöklü’yü (13) baygın halde budular.

Edinilen bilgiye göre, eve çağrılan sağlık ekipleri Ramazan Çöklü’nün karbon monoksit gazı nedeniyle yaşamını yitirdiğini belirlerken, yoğun şekilde gaza maruz kalan Hanife ve Süleyman Türk ise tedavi için Kırşehir Eğitim ve Araştırma Hastanesine kaldırıldı. Durumlarının iyi olduğu öğrenildi.

Emniyet güçlerinin incelemelerinin ardından Kaman Devlet Hastanesine kaldırılan Ramazan Çöklü’nün cenazesi Pazar günü öğle namazını müteakip Çarşı Camiinde kılınan cenaze namazının ardından Başköy Köyü mezarlığına defnedildi.

Başköy Kasabası eski Belediye Başkanı Ramazan Çöklü’nün torunu olan küçük Ramazan’ın babası da çalışmak için yurtdışında bulunuyordu.

Öte yandan, Kaman Şehit Bayram Kara Ortaokulu 7. sınıfta okuyan küçük Ramazan’ın vefatı nedeniyle Pazartesi günü sırasını çiçeklerle donatan arkadaşları gözyaşı dökerek andılar.

Kaman Ak Haber Gazetesi olarak yaşamını yitiren küçük Ramazan Çöklü’ye Allah’tan rahmet, ailesine ile sevenlerine başsağlığı ve zehirlenen Türk ailesine geçmiş olsun temennisinde bulunuyoruz. / Muzaffer AKTÜRK

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR  Musa Gül’den taziye teşekkürü
YORUMLAR

Bir Cevap Yazın

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.