Kaman’da Vaka Sayısı Korkutuyor

Geçtiğimiz hafta içerisinde PCR testi pozitif olarak çıkan Belediye Başkanı Necati Çolak, Ak Parti İlçe Başkanı Kamil Avşaroğlu, Belediye Meclis Üyesi Ahmet Uğurlu, İlçe Özel İdare Müdürü Menderes Doğan’ın yanı sıra isimlerinin tek tek açıklanması uygun olmayacak çok sayıda Belediye çalışanı, devlet memurları ile çarşı esnaflarımıza acil şifalar dileriz.

23.02.2022
791
A+
A-

Bakan Koca, vaka sayısı en fazla artan 10 il içinde Kırşehir’i de saydı

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, sosyal medya hesabından 5-11 Şubat arasında, 100 Bin kişi içinde bir haftalık toplam yeni korona vaka sayısı haritasını yayınladı.

Bakan Koca’nın açıklamasında vaka yoğunluğu en çok artan iller olarak Kırşehir ilimizle birlikte Amasya, Osmaniye, Karaman, Burdur, Adıyaman, Çorum, Hatay, Kayseri ve Samsun illerinin adını açıkladı.

Bir önceki hafta 100 bin kişide görülen vaka sayısı 604,42 olan Kırşehir’de vaka sayısı 871,39 oldu.

Ülkemizdeki koronavirüs vaka sayıları günlük 70 Bin, vefat sayıları ise 270’ler seviyesine düşmüş olsa da Kaman ilçemizde son haftalarda PCR testi pozitif çıkan tanıdıklarımın sayısı ise her zamankinden fazla olduğu görülmekte.

MASKE, MESAFE VE TEMİZLİK ÖNEMLİ

Sağlık Bakanı Koca’nın açıklaması ilçemiz Kaman’da görülen vaka sayılarını doğrulamakta.

Geçtiğimiz hafta içerisinde PCR testi pozitif olarak çıkan Belediye Başkanı Necati Çolak, Ak Parti İlçe Başkanı Kamil Avşaroğlu, Belediye Meclis Üyesi Ahmet Uğurlu, İlçe Özel İdare Müdürü Menderes Doğan’ın yanı sıra isimlerinin tek tek açıklanması uygun olmayacak çok sayıda Belediye çalışanı, devlet memurları ile çarşı esnaflarımıza acil şifalar dileriz. / İbrahim AKTÜRK

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR  Belediye Meclisi Olağanüstü toplandı
YORUMLAR

Bir Cevap Yazın

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.