Kaman’da yeni bir diyetisyen kliniği açıldı

Diyetisyen Ayça Günday tarafından Kaman Belediyesi İş Merkezine yeni açılan Beslenme ve Diyet Danışma Merkezi danışan kabulüne başladı.

28.04.2021
1.666
A+
A-

Diyetisyen Ayça Günday tarafından Kaman Belediyesi İş Merkezine yeni açılan Beslenme ve Diyet Danışma Merkezi danışan kabulüne başladı.

Pandemi dolayısıyla yaşanan kapama günlerinde ve sağlık sorunları nedeniyle kliniğe gelemeyen danışanlarına online olarak hizmet verdiğini de belirten Diyetisyen Ayça Günday, gazetemize yaptığı açıklamada; “Yetişkin ve çocuk hastalıklarında beslenme, sporcu beslenmesi, anne-çocuk beslenmesi, gebelik ve emzirme dönemi beslenmesi, kilo alma ve kilo verme, kalıcı kilo alma ve kilo verme dönemlerinde siz sevgili danışanlarımı Belediye İş Merkezi 4. Kat 8 Numarada açmış olduğum kliniğe bekliyorum,” dedi.

Aslen Gülveren (Külobası) Köyünden olup Kaman Cevizkent Özel Eğitim Uygulama Okulunda 26 yıldır öğretmenlik yapan ve aynı zamanda Maden Mühendisi olan hemşerimiz Sedat Günday ile İsahocalı Köyünden olan ev hanımı Gülay Günday’ın kızı olan Ayça Günday, Kıbrıs Lefke Avrupa Üniversitesi Sağlık Bilimleri Fakültesi Beslenme ve Diyetetik Bölümünde burslu okudu. 2019 yılında üniversiteyi şeref belgesi ile bitiren 24 yaşındaki hemşerimiz Ayça Günday, stajını ise Ankara Eğitim ve Araştırma Hastanesi ile Yıldırım Beyazıt Dışkapı Hastanesinde tamamladı. / Sultan AKTÜRK

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR  Kaymakam Özcan göreve başladı
YORUMLAR

Bir Cevap Yazın

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.