Kaman’ımızın değerleri TV kanallarında

Kaman ilçemizin akademik anlamda yetiştirdiği değerli hemşerilerimiz Prof. Dr. İbrahim Maraş ile Op. Dr. Altan Kaman, katıldıkları ulusal tv kanallarında kendi alanlarında görüş ve bilgilerini paylaştılar.

09.12.2020
1.573
A+
A-

Kaman ilçemizin akademik anlamda yetiştirdiği değerli hemşerilerimiz Prof. Dr. İbrahim Maraş ile Op. Dr. Altan Kaman, katıldıkları ulusal tv kanallarında kendi alanlarında görüş ve bilgilerini paylaştılar.

PROF. DR. İBRAHİM MARAŞ TV8’DE

Ankara Üniversitesi İlahiyat Fakültesi Felsefe ve Din Bilimleri Bölümü Öğretim Üyesi, Ötüken Kitapevi sahibi rahmetli Ramazan Maraş amcanın oğlu Kamanlı hemşerimiz Prof. Dr. İbrahim Maraş, 3 Aralık Perşembe gece yarısı 00.15’te TV8 ekranlarında yayınlanan ve sunuculuğunu Birün Aktaş’ın yaptığı “Emre Dorman ile Aklımdaki Sorular” adlı söyleşi programına katıldı.

Yaklaşık 85 dakika süren programda “İslamiyet’in Türkler arasında yayılma süreci ve tarih boyunca ortaya çıkan fikir ayrılıkları. Türkler nasıl Müslüman oldu? İslamiyet nasıl Orta Asya’dan Anadolu’ya büyük bir hızla yayıldı? Kılıcın gücü mü, sözün gücü mü etkili oldu? Müslümanların bilim ve teknoloji alanlarında geri kalmalarının sebepleri ve günümüzde gençlerin İslam’a bakışları” başlıkları üzerine sohbet gerçekleştirildi.

Programda, hemşerimiz Prof. Maraş, İslam felsefesi ve Türk düşünce tarihi konularında bilgi ve görüşlerini paylaştı.

OP. DR. ALTAN KAMAN SHOW TV’DE

Samsun Dünyagöz Hastanesinde çalışan, Emekli Astsubay Halis Kaman’ın oğlu Kamanlı Göz Hastalıkları Uzmanı hemşerimiz Op. Dr. Altan Kaman, geçtiğimiz ay canlı yayına katıldığı TV8 kanalında Refraktif Cerrahi konusunda merak edilenleri cevaplamıştı.

Şimdi ise Show TV kanalında manken Özge Ulusoy’un hazırlayıp sunduğu “Hayat Güzeldir” adlı programına konuk olacak olan Kamanlı hemşerimiz Op. Dr. Altan Kaman, yine göz alanında yeni bir teknoloji olan Refraktif Cerrahi konusunda bilgi ve tecrübesini aktararak merak edilenleri cevaplayacak.

Çekimleri önceden yapılan program 12 Aralık 2020 Cumartesi sabahı saat 09.00’da yayına girecek.

Kaman Ak Haber Gazetesi olarak, ilçemizi başarılarıyla temsil eden hemşerilerimizi tebrik ediyoruz. / İbrahim AKTÜRK

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR  Yaşar Şahin’in adını yaşarken yaşatalım
YORUMLAR

Bir Cevap Yazın

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.