Kaman’ın İlk Diyet Merkezi Açıldı

Diyetisyen Şeymanur Özçelik, sağlıklı yaşamın yollarını Kamanlılara yeni Belediye binasında açtığı Beslenme ve Diyet Danışmanlığı Merkezi’nde gösterecek.

12.02.2019
726
A+
A-

Diyetisyen Şeymanur Özçelik, sağlıklı yaşamın yollarını Kamanlılara yeni Belediye binasında açtığı Beslenme ve Diyet Danışmanlığı Merkezi’nde gösterecek.

Kaman’da sağlıklı beslenmek isteyenler artık başka şehirlere gitmek yerine Kaman’da hizmete giren Şeymanur Özçelik Beslenme ve Diyet Danışmanlığı Merkezi’nde buluşacak.

1996 Kaman doğumlu olan Diyetisyen Şeymanur Özçelik, sağlıklı ve uzun yaşamın sırrının dengeli beslenmeden geçtiğini belirterek, “Çoğu hastalığın temelinde beslenmeyle ilgili düzensizlik ve ihmaller yatmaktadır. Diyet danışma ve beslenme merkezleri de işte bu yüzden vardır. Biz de aldığımız eğitimlerle Kamanlı hemşerilerimize hizmet etmeye gayret edeceğim,” dedi.

İlkokulu Yenihayat ilköğretim okulunda, ortaokulu ise Faik Güngör İlköğretim okulunda tamamladı. 2014 yılında Kaman Anadolu Lisesi’nden birincilikle mezun oldu. 2018 yılında Afyon Kocatepe Üniversitesi Beslenme ve Diyetetik Bölümünden mezun olan Diyetisyen Şeymanur Özçelik, eğitimi süresince “Mikrobiyotada Klinik Yaklaşımlar'”, “Sporcu Beslenmesi”, “Beslenme ve Psikoloji” alanlarında eğitimlere katıldı.

Şeymanur, Beslenme ve Diyet Uzmanı olarak açtığı özel iş yerinde Obezite Tedavisi, Kilo Alma, Kilo Verme, Kilo Koruma, Gebelik ve Emzirme Döneminde Beslenme, Diyabette (Şeker Hastalığı) Beslenme ve Diyet, Kalıcı Beslenme Prensiplerini Oluşturma, Çocukluk Döneminde Kilo Kontrolü, Hastalıklarda Beslenme Tedavisi, Sporcu Beslenmesi ve Vücut Analizi gibi birçok konularda hizmet verecek. / Pınar AKTÜRK

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR  Belediye’den Korona önlemleri
YORUMLAR

Bir Cevap Yazın

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.