Kaman’ın sahipsizliği devam ediyor

17.03.2021
1.830
A+
A-

Çevre yolundan Kaman’a giriş sağlayan 4 ayrı bağlantı yolu ölüm tuzağı olmaya devam ediyor. Yol standartlara uygun yapılmadığı gibi trafik lambası yok, işaretler yetersiz.

Çevre yolundan Kaman’a giriş sağlayan 4 ayrı bağlantı yolu ölüm tuzağı olmaya devam ediyor. Yol standartlara uygun yapılmadığı gibi trafik lambası yok, işaretler yetersiz.

İdareciler ve siyasetçiler neme lazımcılıklarını ve sessizliklerini sürdürüyorlar.

Bu kaybolup giden hayatların vebalini ve hesabını kim nasıl ödeyecek?

2018 yılında trafiğe açılan ve bu zaman kadar onlarca ölümlü, yaralanmalı ve maddi hasarlı kazaların meydana geldiği çevre yolu artık ölüm yolu olarak mı anılacak?

Aynı bölgelerde çok sayıda kaza meydana gelmesi sürücüler ve vatandaşlar arasında bu yolda yapısal bir sorun olduğu konusunda görüş birliği oluşturduğu bilinmekte. Kazaların önlenmesi için bağlantı kavşaklarının ışıklandırılmasının yanı sıra köprülü kavşak yapılması gibi tedbirler alınmasını isteyen Kaman halkı ise yetkilileri göreve davet etmekteler.

KAMAN SAHİPSİZ!

Evet, hep sahipsiz diyoruz. Kaman’ın seçilmiş ve atanmış yöneticileri ile siyasileri ortada yok. İktidar partisinden muhalefet ve yavru muhalefet partisine kadar herkes kendi işi ve ihalesi peşinde. Çarşıya, pazara çıkmıyorlar. Vatandaşın hali nedir, beklentisi ve isteği nedir diye soran yok. Kimin eli kimin cebinde kimsenin de umurunda değil!

Üstüne bir de pandemi mazereti eklenince bol yağlı katmer gibi insanın ağzını sulandırıyor. Nasılsa devletten aylık, Allah’tan sağlık…

Vekillerimizi ise seçimlerden sonra görme şansımız olmadı. Gayet tabiî ki ilimizdeki ve Kaman’ımızdaki fabrikatörlerin, işadamlarının, yatırımların bitmek tükenmek bilmeyen isteklerinden başlarını kaldıramadıkları için yoğun ve yorucu bir tempo ile çalıştıkları için bizler gazeteci olarak dahi göremiyoruz. Ama herkes bizim gibi değil, Kaman’ın çok şanslı, kerameti kendinden menkul böyük insanları ile elit bir kesimin bazı rivayetlere göre 3 ya da 4 kez görmüşlüğü var! Valla ben demiyorum, öyle diyorlar… / İA

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR  Yüzme havuzu temeli atıldı
YORUMLAR

Bir Cevap Yazın

  1. Doğan Pala dedi ki:

    Doğru söze nerde denir.