Kamanlı Gençlerin Büyük Başarısı

Gençlik Merkezleri arası yarışmalara Kamanlı gençlerimiz damga vurdu.

26.02.2020
586
A+
A-

Gençlik ve Spor Bakanlığı tarafından her yıl ülke genelinde yapılan “Gençler Arası Kültür ve Sanat Yarışmaları” Kırşehir elemeleri tamamlandı.

22 Şubat 2020 Cumartesi günü Kırşehir Cacabey Gençlik Merkezi’nde gerçekleştirilen bilgi, şiir, tiyatro ve müzik kategorilerinde düzenlenen yarışmalarda Kaman Gençlik Merkezi üyeleri tarafından ilçemize 4 birincilik, 1 ikincilik, 2 üçüncülük ve 1 de üçüncülük derecesi kazandırıldı.

14-18 yaş kategorisinde Kaman Fen Lisesi öğrencileri 21 okulun katıldığı Gençler Arası Bilgi Yarışmasında birinci olarak ilimizi Nevşehir’de düzenlenecek bölge finallerinde temsil etmeye hak kazanırken, 18-25 yaş kategorisinde Kaman Uygulamalı Bilimler Yüksek Okulu bölümü öğrencileri ise üçüncü oldu.

14-18 yaş kategorisinde Kaman Şehit Gökhan Yıldırım Anadolu Lisesi öğrencisi Mustafa İman, Şiir Okuma yarışmasında ikinci okurken, 18-25 yaş kategorisinde Kaman Uygulamalı Bilimler Yüksek Okulu bölümü öğrencisi Tuğba Tenzile Bir ise birinci oldu.

Müzik yarışmalarında ise Solo Erkekler kategorisinde yarışan Zülfikar Karakuş 91 puanla birinci olurken, İbrahim Önal üçüncü ve Saffet Saya da dördüncü oldu.

Cover Özgün Yorumlama kategorisinde yarışan Bozkırın Evlatları Grubu’nu oluşturan Deniz Keklik, Muratcan Akyol, Muratcan Altış, Emre Sarı, Sezer Akyol ve Hünkar Göçer adlı Kamanlı gençlerimiz ise birinci olarak Kaman’a gurur yaşattılar.

Kaman Ak Haber Gazetesi olarak dereceye giren ve ilçemizin adını gururla temsil eden tüm gençlerimizi tebrik ediyor, başarılarının devamını diliyoruz. / Pınar AKTÜRK

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR  Milletimizin Varoluş Ayaklanmasının 103. Yılı Kutlu Olsun
YORUMLAR

Bir Cevap Yazın

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.