Kamanlı Op. Dr. İlkay Topaloğlu Tele1 Tv’de programa katıldı

Bir hemşerimiz daha başarısıyla adından söz ettiriyor

24.02.2021
1.998
A+
A-

Kaman’da Orta Mahallede ikamet eden Safhalar Sülalesinden Emekli Öğretmen ve Ceviz Üreticisi Halil İbrahim Şahin ile Emekli Ebe Gülsüm Şahin’in kızı, Medicana İzmir Hastanesinde Kadın Hastalıkları ve Doğum Uzmanı olan Op. Dr. İlkay Nafiye Topaloğlu, Tele 1 Televizyonunda katıldığı bir programda “Koronavirüsün gebeliğe etkileri” üzerine görüşlerini paylaştı.

21 Şubat Pazar günü sabah kuşağında yer alan ve Eda Eren’in sunduğu Sağlığa Dair programına katılan Kamanlı hemşerimiz Kadın Hastalıkları ve Doğum Uzmanı Operatör Doktor İlkay Nafiye Topaloğlu, Marmara Üniversitesi Tıp Fakültesi’nde başladığı tıp eğitimini 2009 yılında başarıyla tamamlayarak Tıp Doktoru unvanı aldı. İhtisasını ise İzmir Tepecik Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nde 2016 yılında tamamlayarak Kadın Hastalıkları ve Doğum Uzmanı oldu.

Programda, koronavirüsün gebeliğe etkisi, doğum şekli tercihini etkileyen faktörler, gebelikte risk faktörleri, menopozun kadınlar üzerindeki etkisi ve pandemi döneminde anne adaylarına öneriler konuşuldu.

Kaman Ak Haber Gazetesi olarak, başarılarıyla ilçemizin adını gururla taşıyan hemşerimiz Op. Dr. İlkay Nafiye (Şahin) Topaloğlu’nu tebrik ediyoruz. / Pınar AKTÜRK

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR  Acı Kaza: Karı-Koca Yaşamını Yitirdi
YORUMLAR

Bir Cevap Yazın

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.