Kamanspor için Yeniden

Siyaseti bir kenara bırakan 4 partinin İlçe Başkanı maddi destek toplamak için esnafları ziyaret edecekler.

01.10.2019
794
A+
A-

Yeşil Kaman Spor’un yeniden canlandırılması, gençlerimizin kötü alışkanlıklardan uzak tutulması ve ilçemizde sosyal hayatın geliştirilmesi amacıyla bir toplantı gerçekleştirildi.

Yeşil Kaman Spor Kulübü Derneği Başkanı Nedim Kaya tarafından düzenlenen ve Belediye Başkanı Necati Çolak’ın ev sahipliğinde gerçekleştirilen toplantıya Ak Parti Kaman İlçe Başkanı Kamil Avşaroğlu, CHP Kaman İlçe Başkanı Nafi Erbaşı, MHP Kaman İlçe Başkanı Yılmaz Uzunay, İyi Parti Kaman İlçe Başkanı H.Hüseyin Karaboğaz, TSO Başkanı Yakuğ Eğri, Kızılay Temsilcisi Mustafa Şahin, Belediye Meclis Üyesi Aydın Karasavuran, Dernek Saymanı Vehbi Kaya ile Kamanlı işadamlarımızdan Yaşar İhsan Çelebioğlu, Kenan Elvan ve Sait Kayhan katıldı.

30 Eylül Pazartesi günü Saat 17.00’de Belediye Salonunda gerçekleştirilen toplantının açış konuşmasını yapan Belediye Başkanı Çolak, “Gençlerimizden gelen talep üzerine Yeşil Kaman Sporumuzu canlandırmak için ikinci toplantımızı yapıyoruz. Kırşehir 1.Amatör Kümede oynayan Yeşil Kamanspor’u BAL Ligine çıkarmak için mücadele veriyor, Kamanlı gençlerimiz arasından seçmeler yapıyoruz. Spor malzemelerini belediye olarak biz karşılayacağız. Şimdi önümüzdeki bir haftalık süre içerisinde lisans masrafları için 30 Bin TL’ye ihtiyacımız var,” dedi.

Takıma maddi ve manevi destek lazım olduğunu belirten Yeşil Kamanspor Başkanı Nedim Kaya’da konuşmasında; “BAL Ligine çıkmak için 30’ya yakın gencimizi denedik ve 7-8 gencimizi seçtik. Teknik Direktörümüz Yahya Ünal ise Kırşehir ve Ankara’dan futbolcular ile görüşüyor. Maddi kaynak sağlamak için ilk etapta atkı ve forma siparişi verdik. Bunları satmayı planlıyoruz. Öncelikle lisans ücreti ve birkaç futbolcuya avans vermek için acil nakit paraya ihtiyacımız var,” dedi.

Toplantıda katılımcılar tarafından alternatif öneriler tartışılırken, siyaseti bir kenara bırakan 4 partinin İlçe Başkanı ise maddi ve manevi destek toplamak için ilçemiz genelindeki esnafları ziyaret edecekler. / Muzaffer AKTÜRK

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR  Amatör’de maçlar ertelendi
YORUMLAR

Bir Cevap Yazın

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.