Kamanspor ligin ikinci yarısında 2’de 2 yaptı

Ankara deplasmanında DSİ Spor’u 2-1 yenen Yeşil Kamanspor’un ligde kalabilmek için galibiyetten başka şansı yok.

16.02.2022
747
A+
A-

Ankara deplasmanında DSİ Spor’u 2-1 yenen Yeşil Kamanspor’un ligde kalabilmek için galibiyetten başka şansı yok.

Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) Bölgesel Amatör Ligi’nde mücadele eden temsilcimiz Yeşil Kamanspor, 18 haftalık ligin ikinci yarısındaki ikinci maçını deplasmanda Ankara DSİ Spor’u 2-1 yenerek tamamladı.

Ligden düşme hattında bulunan ve 10 haftayı ligin sonuncusu olarak geçiren takımımız Yeşil Kamanspor’un iki hafta üst üste galibiyetle bitirdiği maçlardan sonra geriye kalan 7 karşılaşmasında tek hedefinin galibiyet olması gerekmekte.

Altındağ Örnek Spor Tesisinde Hakem Deha Emre Kebapçı’nın yönettiği 13 Şubat 2022 Pazar günü oynanan maçın ilk devresini 1-0 mağlup kapatan temsilcimiz Yeşil Kamanspor, karşılaşmanın ikinci yarısında rakibini sahasına hapsederek 56’ncı ve 90’ıncı dakikada Görkem Kabakçı’nın golleriyle sahadan 2-1 galibiyetle ayrılmayı başardı. Bu sonuçla takımımız üst üste iki maçını kazanarak toplamda 6 puanın da sahibi oldu.

Karşılaşmanın sonunda aldığı 3 puanla puanını 7’e yükselterek 11’inci haftada ilk defa son sıradan kurtulan takımımız Yeşil Kamanspor, fikstür’de 8’inci sıraya yükselirken, ilimizin BAL’daki bir diğer temsilcisi Mucur Yabanlıspor ise evinde misafir ettiği Ankara TKİ Spor’la berabere kalınca 7 puan ve averajla 7’inci sıradaki yerini korudu.

Takımımız Yeşil Kamanspor, hafta sonu oynanacak olan 12 hafta karşılaşmalarında 20 Şubat Pazar günü saat 14.00’de 11 puanla ligin 6’ıncı sırasında bulunan Yozgat temsilcisi Çayıralan Esnafspor’u evinde ağırlayacak. / İbrahim AKTÜRK

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR  Kaman’ın ikinci takımı Kaman Ceviz Spor
YORUMLAR

Bir Cevap Yazın

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.