Kamanspor “Yaban” ellerde kaldı

Yeşil Kamanspor, Yabanlıspor ile ligdeki ilk maçında farklı yenildi. Hakem maçı 40 dakika önce bitirdi.

03.11.2021
1.252
A+
A-

Yeşil Kamanspor, Yabanlıspor ile ligdeki ilk maçında farklı yenildi. Hakem maçı 40 dakika önce bitirdi.

Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) Deplasmanlı Bölgesel Amatör Ligi 5’inci bölge 3’üncü grupta mücadele eden 2 Kırşehir takımımız olan Yeşil Kamanspor ile Yabanlıspor, 31 Ekim 2021 Pazar günü Mucur İlçe Stadyumunda karşı karşıya geldi. Mücadeleyi Yabanlıspor 4-0 kazanırken, karşılaşmanın 50’nci dakikasında Kamanspor sahada 7 oyuncusu kalınca maçın hakemi oyunu 40 dakika kala bitirdi.

İlk yarıyı farklı skorda mağlup olarak tamamlayan Yeşil Kamanspor’da sakatlıklardan dolayı 7 kişinin sahada kalmasının ardından mücadelenin hakemi Mertcan Erölmez, mücadelenin kalan dakikalarını oynatmadı ve mücadele 4-0’lık skorla Yabanlıspor’un üstünlüğü ile sona erdi. Bu sonuçla Yabanlıspor lige galibiyetle başlarken, takımımız Yeşil Kamanspor ise lige kötü bir başlangıç yapmış oldu.

Yeşil Kamanspor, Bölgesel Amatör Ligi’nin 2’nci haftasında 7 Kasım Pazar günü ise evimizde Başkent ekibi Ankara DSİ’yi konuk edecek.

TARAFTAR TEPKİLİ

Ayakta kalmak için çok çaba sarf eden Yeşil Kamanspor takımımız, önce destek bulamamakta zorlandı. Sonra yurt dışından olmak üzere çok sayıda hemşerimizin maddi ve manevi desteğini almayı başardı ama galip olmayı başaramadı. Maç sonunda hiçbir yetkiliden açıklama alamayan taraftar “Takımımızın ne muhatabı, ne de resmi bir sitesi yok,” diyerek yönetimi eleştirmekte. / İbrahim AKTÜRK

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR  Kırşehir 1. Amatör Lig Fikstürü Çekildi
YORUMLAR

Bir Cevap Yazın

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.