Kamanspor yalnızlığa demir attı

Takımımız Yeşil Kamanspor kendi sahasında misafir ettiği lig lideri Keçiören Bağlumspor’a 1-0 mağlup oldu.

29.12.2021
859
A+
A-

Takımımız Yeşil Kamanspor kendi sahasında misafir ettiği lig lideri Keçiören Bağlumspor’a 1-0 mağlup oldu.

Türkiye Futbol Federasyonu Bölgesel Amatör Lig 5’inci Bölge 3’üncü grupta hayatta kalma mücadelesi veren takımımız Yeşil Kamanspor, ligin lideri Keçiören Bağlumspor karşısında da tutunamadı. Kendi sahamızda tek golle yenilirken, ilk yarıyı da sonuncu olarak kapattık. Taraftarlar, 90’lı yıllarda Ebru Gündeş’in liste başı olan “Demir attım yalnızlığa” adlı parça ile içindeki üzüntüyü dinlendirmeye başladı.

Kurulduğu 1965 yılından bu yana birçok başarıya imza atan, 3’üncü lig dâhil birçok kademede maç yapan ve çok kez kapanan ve yeniden küllerinden doğan takımımız Yeşil Kamanspor, geçtiğimiz sezon 1.Amatör Kümede liderliği tattırmıştı. BAL’a çıkan ve yeniden yapılanmaya çalıştığı süreçte TFF’ye ödenecek olan teminat ücretini dahi ödemekte zorlanan ve destek arayışına giren takımımızın BAL’ın ilk yarısını hiçbir galibiyet almadan son sırada tamamlaması ilçemizi ve taraftarları oldukça üzmekte.

İlk yarının son karşılaşması için 26 Aralık Pazar günü lider Keçiören Bağlumspor’u evinde misafir eden takımımız Yeşil Kamanspor, ilçe stadyumunda Murat Durgutluoğlu, Gülay Elitok ve Adem Kıyak hakem üçlüsünün yönettiği maçta mücadelenin 15’inci dakikasında yediği tek golle yıkıldı.

Karşılaşmanın sonunda takımımız Yeşil Kamanspor 1 puanla ilk yarıyı son sırada tamamlarken, Keçiören Bağlumspor ise ilk devreyi 20 puanla lider olarak tamamladı.

Bölgesel Amatör Ligin ikinci yarısında ise Yeşil Kamanspor, ligde ilimizin ikinci temsilcisi ve 7’inci sırada bulunan Mucur Yabanlıspor ile 30 Ocak 2022 tarihinde Kaman İlçe Stadında yapacağı karşılaşma ile başlayacak. / İbrahim AKTÜRK

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR  Ege artık milli sporcu
YORUMLAR

Bir Cevap Yazın

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.