Kaplan Kaman güven tazeledi

Uzun süredir ilk defa rakipsiz yaşanan açık havadaki yemekli kongrede sandık kurulmazken, oy birliği ile 25 yıllık Başkan Kaplan Kaman güven tazeledi.

14.07.2021
1.462
A+
A-

Uzun süredir ilk defa rakipsiz yaşanan açık havadaki yemekli kongrede sandık kurulmazken, oy birliği ile 25 yıllık Başkan Kaplan Kaman güven tazeledi.

Kaman Esnaf ve Sanatkârlar Kredi ve Kefalet Kooperatifi Başkanlığının tek adaylı 62. Genel Kurulunda mevcut başkan Kaplan Kaman güven tazeledi.

8 Temmuz Perşembe günü Erkan Ahat Parkında gerçekleştirilen seçimli genel kurul toplantısının Divan Başkanlığını Ankara 2. Bölge Denetim Üyesi İrfan Gülsoy, üyeliklerini ise Serkan Özdemir ile Kaan Özal Yaman yaparken, kongrenin komiserliğini ise Kırşehir Bilim Sanayi ve Teknoloji İl Müdürlüğünden gelen Hikmet Şentürk ve Uğur Kılıç yaptı.

Kongrede, Kooperatif Müdürü Sezgin Yavaş tarafından faaliyet raporu ve mali bilanço okunarak ortakların onayını sunularak ibra edildi. Yavaş’ın açıklamasına göre 2020 yılında Kooperatife müracaat eden 956 ortağa Halk Bankası aracılığı ile 99 Milyon 200 Bin Lira kredi desteği sağlanmış.

Raporların onaylanmasının ardından 1301 ortağın bulunduğu Kaman Esnaf ve Sanatkârlar Kredi ve Kefalet Kooperatifi Başkanlığının seçimi için 25 yıllık başkan Kaplan Kaman’ın karşısına aday çıkmayınca kongrede sandık kurulmadı.

Seçim, oy birliği ile gerçekleştirilerek; 3 yıllığına 5 kişiden oluşan yeni Yönetim Kurulu Kaplan Kaman Başkanlığında Ümit Ayas, İlhan Apaydın, Cihangir Kılıç ve Fatih Kara’dan oluşturuldu. / İbrahim AKTÜRK

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR  Şükrü Müdür Emekli Oldu, Can dostumuz yolun açık olsun...
YORUMLAR

Bir Cevap Yazın

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.