Karaboğaz Güven Tazeledi

İyi Parti Kaman İlçe Başkanlığının 3’üncü Olağan Genel Kurulunda mevcut Kurucu İlçe Başkanı Veteriner Hekim Hasan Hüseyin Karaboğaz, ezici bir farkla güven tazeledi.

16.11.2022
804
A+
A-

İyi Parti Kaman İlçe Başkanlığının 3’üncü Olağan Genel Kurulunda mevcut Kurucu İlçe Başkanı Veteriner Hekim Hasan Hüseyin Karaboğaz, ezici bir farkla güven tazeledi.

12 Kasım 2022 Cumartesi günü saat 12.00’de İyi Parti Genel Merkezinden Kurucular Kurulu Üyesi Fuat Yıldırım ve İyi Parti Kırşehir İl Başkanı Müfit Göçen, Merkez İlçe Başkanı Zafer Satılmış, Akçakent İlçe Başkanı Umut Türkay, Kırşehir Belediye Başkan Yardımcısı Asaf Kayaoğlu ve misafirler ile parti üyelerinin yoğun katılımıyla İlçe Parti Binasında gerçekleştirildi.

Müfit Göçen’in Divan Başkanlığında ve Zafer Satılmış, Tahsin Yılmaz ile Yusuf Deveci’nin Divan Üyeliklerini yaptığı kongrede mevcut Başkan Hasan Hüseyin Karaboğaz ile Şuayip Ata’nın listeleri yarıştı. 248 üyeden 168 üyenin oy kullandığı kongrede Ata’nın listesi 24 oy alırken, 144 oy alan Turuncu Listenin sahibi Karaboğaz ise ezici bir üstünlükle güven tazelemiş oldu.

Hasan Hüseyin Karaboğaz başkanlığındaki İyi Parti Kaman İlçe Teşkilatının 23 kişilik yeni yönetimi ise; Ali Ata, Ahmet Akdoğan, Aysun Yazar, Gürbüz Ordu, Fatih Gönç, Güller Çakır, Iraz Kara, Hatice Kübra Güzel, Muşude Ahat, Mustafa Altıntop, Muzaffer Han, Nihat Karaca, Özdal Karacaoğlu, Sahir Ünsal, Salim Ulu, Serkan Köy, Sezer Kaya, Sonay Çınar, Tayfun Serdaroğlu, Turan Aslan, Türker Türk ve Zeynel Taşkıran’dan oluştu. / Pınar AKTÜRK

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR  KÖYDES Birlik Üyesi seçildiler
YORUMLAR

Bir Cevap Yazın

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.