Kardelen Özel Eğitim’den muhteşem açılış

Kamanlı emekli öğretmenler Yıldız ve Ercan Altıntaş çiftinin öncülüğünde Kaman’da kurulan Kardelen Özel Eğitim Kurumunun ikinci şubesi Ankara’da ‘özel insanlara özel hizmet yakışır’ ilkesi ile Etimesgut İstasyon Caddesi’nde görkemli bir törenle açıldı.

07.09.2022
1.504
A+
A-

Kamanlı emekli öğretmenler Yıldız ve Ercan Altıntaş çiftinin öncülüğünde Kaman’da kurulan Kardelen Özel Eğitim Kurumunun ikinci şubesi Ankara’da ‘özel insanlara özel hizmet yakışır’ ilkesi ile Etimesgut İstasyon Caddesi’nde görkemli bir törenle açıldı.

Şehrin en büyük ve donanımlı Özel Eğitim ve Rehabilitasyon Merkezi olan Kardelen Özel Eğitim Kurumu; uzman öğretmenleri, fizik tedavi uzmanları, psikologları, dil ve konuşma terapistleri ile alanında en iyi hizmeti vermeyi hedefleyen bir kurum olarak Ankara’da ön plana çıkmayı başarmış durumda.

Kardelen Özel Eğitim Kurumu; dil ve konuşma bozuklukları, ergoterapi, duyu bütünleme, oyun terapisi, fizik tedavi, otizm spektrum bozuklukları, öğrenme güçlüğü, zihinsel yetersizliği olan bireyler için destek eğitim ve işitme programlarıyla özel öğrencilerin sosyal aktivitelerini yerine getireceği sınıfları ile özel bireylere destek olmaya devam Ankara’da da devam edecek.

YOĞUN KATILIM

MHP Ankara Milletvekili Nevin Taşlıçay, Ak Parti Ankara Milletvekili Hacı Turan, Etimesgut Belediye Başkanı Enver Demirel, MHP Kaman önceki dönem Belediye Başkanı Erhan Talu, Kaman Belediye Başkan Yardımcısı Eftal Avşar, MHP Ankara İl Başkan Yardımcısı Soner Cengiz, MHP Meclis Üyesi Mahide Demir Vural, MHP Etimesgut İlçe Başkanı Hacı Ünal, Ak Parti Etimesgut İlçe Başkanı Halil Hotaman, MHP Kaman İlçe Başkanı Yılmaz Uzunay, MHP 27. Dönem Milletvekili Adayı Av. Ali Aydın Akpınar, Ak Parti Kaman Genel Meclis Üyesi Emre Demirci, Etimesgut Ülkü Ocakları Başkanı Halil Batur, MHP Etimesgut Kadın Kolları Başkanı Birsen Kocaoğlu, Etimesgut Belediyesi Basın Yayın Müdürü Oğuz Sulusayar, Gazetemiz Sahibi Muzaffer Aktürk,  Yargıtay Cumhuriyet Başsavcısı Hayrettin Türe, Ankara Ağır Ceza Hâkimi Hacı Arap Orhan, SGK Baş Müfettişi Vedat Taşlıçay, Gelir İdaresi Başkanlığı Daire Başkanı Erkan Doğan, Ankara İl Milli Eğitim Şube Müdürü Şükrü Şahin, Etimesgut İlçe Milli Eğitim Şube Müdürü Erkan Akar, Kırşehirli Dernekler Federasyonu (KIR-FED) Genel Başkanı Hilmi Gökçınar, Türk Eğitim-Sen Genel Başkanı Talip Geylan, Türkiye Kamu Çalışanları ve Dayanışma Vakfı (TÜRKAV) Genel Başkanı Ebubekir Korkmaz, Ulaştırma Bakanlığı Daire Başkanı Hayati Çetin, Türk Eğitim-Sen Genel Başkan Yardımcısı Orhan Kütük, Türk Eğitim-Sen Genel Başkan Yardımcısı Selahattin Dolgun, Kırşehirli Sanayici ve İş İnsanları Derneği (KIRSİDER) Başkanı Ali Çetin, Kırşehirli Eğitimciler Derneği Başkanı Prof. Dr. Recep Kılıç, Sincan-Etimesgut Kırşehirliler Dernek Başkanı Yunus Koçak, Türkiye Gaziler ve Şehit Aileleri Vakfı Etimesgut-Sincan Başkanı Alparslan Hüyük, Mahalli İdareler ve Yaşayanlar Sendikası Genel Sekreteri İsmail Deniz, Ahi Mesut Mahallesi Muhtarı Aynur Çanakçı ve çok sayıda davetli ile ailelerin katıldığı görkemli açılış Ankara’da yaşayan Kırşehir ve Kaman’lıları bir araya getirdi.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR  Gençlik Şöleni Konseri İptal Edildi

ALTINTAŞ: “15 YILDIR HİZMET VERİYORUZ…”

Kardelen Özel Eğitim Kurumları’nın Kurucusu Ercan Altıntaş, açılış konuşmasında; “Özel öğrencilerimize daha iyi daha kaliteli bir eğitimi nasıl veririz her zaman onun mücadelesi içerisindeyiz. 15 yıldır özel öğrencilerimize özel hizmet veriyoruz. Etimesgut Belediye Başkanı Enver Demirel beyefendi bu süreçte bizlere ve özel öğrencilere her türlü kolaylığı sağladı. Kendisi bu güzel ilçeye ve özel insanlara yönelik Avrupa’nın en iyi yaşam merkezini kazandırmış bir isim olarak bize yol gösterici oldu. Kurumumuza verdiği desteklerden dolayı kendisine çok teşekkür ederim. Bu bir ekip işidir. Kurucu ortaklarımıza da çok teşekkür ederim. Etimesgutlu insanlarımıza layık olmak için var gücümüzle çalışacağız,” sözlerine yer verdi.

TAŞLIÇAY VE TURAN TEBRİK ETTİ

Milliyetçi Hareket Partisi Ankara Milletvekili Nevin Taşlıçay ve Ak Parti Ankara Milletvekili Hacı Turan da açılışta yaptıkları konuşmalarında özel bireylerin eğitiminin önemine değinerek; böyle güzel bir eğitim kurumunu Etimesgut’a kazandıran Ercan Altıntaş’ı ve ortaklarını tebrik ederek, emek veren herkese ve çalışan öğretmenlere teşekkür ettiler.

DEMİREL: “SON DERECE KAPSAMLI BİR MERKEZ”

Etimesgut Belediye Başkanı Enver Demirel ise de konuşmasında “Biz şehrimizde yapılan tüm yatırımları her zaman destekledik, yanında olmaya devam ettik ve bundan sonrada böyle olacaktır. 2018 yılında açtığımız Engelsiz Yaşam Merkezi yaklaşık 20 Bin metrekare alan üzerine inşa edilmiş merkezimiz Türkiye’de tektir. Dünyaya da örnektir. Engelliler ve aileleri için son derece kapsamlı güzel bir merkez. Çok güzel bir eğitim kurumu açılışında bir araya gelme mutluluğunu yaşıyorum. Bu merkez Etimesgut’umuzun da merkezidir. Onun için güzel bir yerde, güzel bir okul olmaz mı? Hayırlı uğurlu olsun,” ifadelerine yer verdi.

Açılış töreni, katılımcıların tebrik ve selamlama konuşmalarının ardından kurdele kesimi, ikramlar ve binayı gezmelerinin ardından sona erdi.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR  Mustafa Kemal ve Temsil Heyeti Kaman'da (25 Aralık 1919)

Kaman Ak Haber Gazetesi olarak, Kamanlı hemşerilerimiz ve dostlarımız Yıldız ve Ercan Altıntaş ile ortaklarını tebrik ediyor, başarılarının devamını temenni ediyoruz. Hayırlı ve uğurlu olsun. / Sultan AKTÜRK

YORUMLAR

Bir Cevap Yazın

  1. Hacı dede dedi ki:

    Hayırlı olsun başarılar dilerim Ercan hocam